Nieuw productiehuis in Amsterdam: Mr. & Mrs. Lane

1 januari 2017 beginnen Dieuwke Wynia en Boudewijn Vos het productiehuis Mr. & Mrs. Lane. Jaren werkten zij samen bij De Wereld Draait Door, Dieuwke als hoofdredacteur en Boudewijn als productieleider.

Aan het IJ, waar vanaf het voorjaar het kantoor gevestigd zal zijn, zullen televisie- en online formats bedacht en gemaakt worden. Met hart en ziel en veel plezier storten Mr. & Mrs. Lane zich samen met hun vele vrienden en familie op nieuwe projecten.

Dat kan van alles zijn: een talkshow, programma's over wetenschap of politiek, documentaires of een groot live programma. Als het maar verrast, als het maar ergens over gaat en inspireert. Mr. & Mrs. Lane zijn dol op nieuwe verhalen en nieuwe vormen, dat zit in onze genen.

Wij werken graag samen en hebben een goede partner gevonden in MediaLane Holding van Iris van den Ende. MediaLane Holding is een multimedia productiehuis dat bestaat uit verschillende ondernemingen: MediaLane, Niehe Media, OnLane, LiveLane en nu dus ook Mr. & Mrs. Lane.

Dieuwke werkte vanaf de start bij DWDD. Ze begon als samensteller en werd na twee seizoenen eindredacteur. In 2011 ging DWDD ook spin offs maken en werd Dieuwke hoofdredacteur.

Boudewijn is begonnen als producer bij SBS Productions. Inmiddels is hij 11 jaar werkzaam als productieleider van verschillende televisieprogramma's, waarvan de laatste 5 jaar bij DWDD.

Geplaatst in:

Wil je meer weten over Mr. & Mrs. Lane, ga naar mrandmrslane.nl of mail hello@mrandmrslane.nl.

Mr. & Mrs. Lane B.V.

plaats:
Amsterdam

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234