Tom lanceert de Tomdenken-app

Tom lanceert deze week de Tomdenken-app, met ondernemers-inspiratie voor onderweg. Deze gratis smartphone-app is speciaal ontworpen voor ondernemers die veel in de auto zitten: de app biedt alle audio-gesprekken, video's en artikelen van het Tomdenken-platform, in een omgeving die geoptimaliseerd is voor gebruik onderweg en op locatie.

Zo kunnen ondernemers alle gesprekken terugluisteren tussen interviewer Kees de Jong en inspirerende groeiondernemers. Zoals een gesprek met Floris Koumans van Orange Pearl, waarin hij onder andere vertelt over hoe hij een alternatief voor antibiotica bedacht aan de keukentafel. Of met Cathelijne Lania van A Beautiful Story, waarin ze vertelt over hoe ze haar hart volgt en een goed betaalde baan opzegde.

Luisteraars kunnen kiezen tussen alleen het gesprek, of het gesprek afgewisseld met muziek, afhankelijk van hoe lang zij verwachten onderweg te zijn in de auto.

Daarnaast biedt de app alle geschreven content en video's van Tomdenken: columns over het huidige ondernemingsklimaat; zakelijke dilemma's waar ondernemers op reageren; koppeling-interviews waar twee ondernemers hun visie geven op één onderwerp en videoportretten van inspirerende ondernemers.

De app is vanaf vandaag gratis beschikbaar via de Apple App Store en Google Play.

Over Tomdenken
Tomdenken is het inspiratieplatform voor ondernemers van Tom. Wekelijks worden hier openhartige verhalen van inspirerende ondernemers gedeeld. Uit onderzoek blijkt dat steeds meer Nederlandse ondernemers handelen vanuit een idealistische drijfveer. Met Tomdenken hoopt Tom deze ondernemers, en alle andere groei-ondernemers van Nederland, te kunnen inspireren en verder te helpen naar hun stip aan de horizon.

Over Tom
Tom is een dienstverlener met een ideaal, voor zzp'ers en kleine tot middelgrote ondernemers. Het Rotterdamse bedrijf, voorheen bekend als MKB Brandstof, bedient 50.000 ondernemers in heel Nederland. Tom gelooft dat juist ondernemers de unieke kracht hebben om de samenleving te verbeteren. Daarom wil Tom hen verder helpen, op weg naar hun stip aan de horizon. Met diensten die gedoe bij ze wegnemen, zoals de autopas met handige apps voor tanken, carwash en parkeren, fiscusproof op één verzamelfactuur. Maar ook een gratis adviesdesk voor fiscale vragen rondom mobiliteit, en dus ook het inspiratieplatform Tomdenken en de Tomdenken-app, waar ondernemers hun eerlijke verhalen delen.

Geplaatst in:

Voor vragen over de Tomdenken-app, het inspiratieplatform Tomdenken of Tom kun je terecht bij Jochem Paarlberg, pers@tom.nl / 06-23852918
Dit persbericht, inclusief beelden, vind je ook op www.pers.tom.nl

Tom

plaats:
Rotterdam

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234