Jochem van Gelder en Ron Boszhard bij Groot Kerstcircus Den Haag

Groot Kerstcircus Den Haag behoort tot de oudste Kerst/Wintercircussen in Nederland. De show heeft een reputatie hoog te houden als het gaat om spectaculair circus. Die reputatie maakt Groot Kerstcircus Den Haag ook dit jaar meer dan waar. Er wordt een spectaculaire familievoorstelling geboden met tal van unieke circus acts. De rol van spreekstalmeester wordt afwisselend verzorgd door Ron Boszhard en Jochem van Gelder. Het circus is te zien op het Malieveld van 24 december t/m 8 januari. ,,We verwachten wederom duizenden bezoekers", zegt manager Mike
Leegwater

Groot Kerstcircus Den Haag is een productie van Hillenaar Events in samenwerking met de Oostenrijkse circusfamilie Louis Knie. ,,Met hun tenten, materiaal en dieren vormt deze familie dit jaar de basis van Groot Kerstcircus Den Haag." Het complex biedt plaats aan maar liefst 1.200 personen per voorstelling en is volledig in kerstsfeer gedecoreerd. ,,De voorstelling is vooral een ode aan het klassieke circus. Clowns, acrobaten en dieren zorgen voor ruim twee uur circusvermaak van het allerhoogste niveau. Dit jaar hebben we televisie presentatoren Ron Boszhard en Jochem van Gelder aangetrokken voor de rol van spreekstalmeester. Zij verruilen voor één keer de studio's voor onze circuspiste." Hoewel de voorstelling traditioneel is, wordt deze ondersteund door de nieuwste special effects. De regie is daarbij essentieel. ,,Deze is in vertrouwde handen van Louis Knie junior. Hij verstaat de kunst om tricks, kostuums en muziek perfect op elkaar af te stemmen zodat de show boeit van de eerste tot de laatste minuut." Juist daarin schuilt de kracht van een goede voorstelling, aldus de manager. ,,Kinderen van nu zijn snel afgeleid en willen voortdurend geprikkeld worden. Daar houden we rekening mee. De voorstelling is snel, zit vol met verrassende acts en de muziek is modern."

Acts

De voorstelling van Groot Kerstcircus Den Haag bestaat louter uit internationaal bekroonde acts en duurt ruim twee uur. ,,Het publiek ziet onder meer lucht- en krachtacrobaten, clowns en mast acrobatiek. Zoals ieder jaar hebben we in alle hoeken van de wereld gezocht naar bijzondere artiesten. Het resultaat van die zoektocht ziet het publiek tijdens de kerstvakantie in onze piste. Extra bijzonder is een nummer in een Globe of Death: een ronde kooi waarin motoren rond racen." De afgelopen maanden was de familie Knie reeds op tournee door Nederland met hun grote circus. ,,Knie sluit deze serie shows nu af op het Malieveld met een speciaal samengesteld programma. Alles is uit de kast gehaald om het publiek te verbazen met een onvergetelijke voorstelling. Groot Kerstcircus Den Haag behoort dan ook opnieuw tot de grootste en meest populaire kerstshows in Nederland. Meer dan twintig artiesten werken dit jaar aan de voorstelling mee."

Praktische informatie

Groot Kerstcircus Den Haag is van 24 december t/m 8 januari te zien op het Malieveld in Den Haag. Reserveer direct via www.kerstcircusdenhaag.nl. Telefonisch reserveren kan via tel. 0900 300 6000 (45cpm). Tickets zijn tevens verkrijgbaar bij alle vestigingen van Primera.

Geplaatst in:

Hillenaar Circus Events B.V.

plaats:
DEN HAAG

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234