Darling Ingredients Inc. Kondigt Opvolgingsplanning Aan Voor Financieel Directeur

IRVING, Texas, 15 december 2016 /PRNewswire/ -- Darling Ingredients Inc. heeft vandaag aangekondigd dat Patrick C. Lynch op 15 januari 2017 zijn Uitvoerend Vicevoorzitter - Administratief Hoofd zal worden. De heer Lynch zal verantwoording verschuldigd zijn aan John O. Muse, Uitvoerend Vicevoorzitter en Financieel Directeur van het Bedrijf. De heer Muse heeft aangekondigd dat hij van plan is om af te treden als Financieel Directeur van het bedrijf begin maart 2017, eens het bedrijf zijn Formulier K-10 voor fiscaal jaar 2016 heeft ingediend. Op dat moment zal de heer Lynch Uitvoerend Vicevoorzitter en Financieel Directeur van het Bedrijf worden.

Randall Stuewe, Voorzitter en Uitvoerend Directeur van Darling Ingredients, zei, "We zijn blij dat Patrick deel zal uitmaken van ons management team als de opvolger van John. Patrick is een ervaren en succesvol Financieel Directeur van publieke vennootschappen wiens uitmuntende vaardigheden goed in de Darling-cultuur passen. Door Patrick nu al in te huren, zorgen we voor voldoende tijd voor een vlotte opvolging in de functie van financieel directeur."

De heer Lynch was sinds 2001 de Financiële Directeur van Interface, Inc, de grootste fabrikant ter wereld van tapijttegels en een pionier op vlak van duurzame bedrijfspraktijken. Hij was er Senior Vicevoorzitter sinds 2007. Vóór 2001 bekleedde hij verschillende financiële leiderschapsfuncties bij Interface sinds hij voor dat bedrijf begon te werken in 1996, met inbegrip van Assistent Vicevoorzitter en Bedrijfsrevisor. Van 1992 tot 1996 was de heer Lynch een Senior Accountant bij BDO Seidman, LLP, een nationaal accountantskantoor dat verzekerings-, belastings-, financiële advies- en andere adviesdiensten levert aan particuliere en beursgenoteerde bedrijven.

OVER DARLING

Darling Ingredients Inc. is de grootste beursgenoteerde ontwikkelaar en producent ter wereld van duurzame natuurlijke ingrediënten uit eetbare en niet-eetbare biologische voedingsstoffen, waarmee het bedrijf een groot aantal ingrediënten en speciale producten maakt voor klanten in de voedings-, huisdiervoeding-, farmaceutische, dierenvoeder-, technische, brandstof-, bio-energie- en meststoffenindustrieën. Het bedrijf is op vijf continenten actief; het verzamelt en verwerkt dierlijke bijproducten tot veelgebruikte en speciale ingrediënten, waaronder gelatine, eetbare vetten, diervoedervetten, dierlijke eiwitten en diermeel, plasma, ingrediënten voor huisdiervoeding, organische meststoffen, geel vet, grondstoffen voor brandstof, groene energie, natuurlijke omhulsels en huiden. Eveneens verzamelt en verwerkt het bedrijf gebruikte keukenolie en afval van commerciële bakkerijen tot waardevolle ingrediënten voor dierenvoer en brandstof. Daarnaast biedt het bedrijf diensten op het gebied van vetverwijderingssystemen voor de horecasector en milieudiensten voor voedselverwerkers. En het verkoopt apparaten voor de levering en inzameling van bakolie in restaurants. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van het bedrijf: http://ir.darlingii.com [http://ir.darlingii.com/].


Neem voor meer informatie contact
op met:

Melissa A. Gaither, VP Investor 251 O'Connor Ridge Blvd.,
Relations and Suite 300

Global Communications Irving, Texas 75038

Tel.: 972-717-0300

Darling Ingredients Inc.


Web site: http://www.darlingii.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234