HUMAX maakt elke TV Smart

Met de TV+ H3 Smart TV mediabox introduceert HUMAX de enige mediaspeler waarop apps zoals Netflix, NPO Uitzending Gemist, RTL XL, KIJK, Regio TV, NLziet en YouTube standaard geïnstalleerd zijn om direct te bekijken op een groot TV-scherm. Hiermee speelt HUMAX in op de veranderende manier van televisie kijken. De TV+ H3 is te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening.

"We zien dat steeds meer consumenten via internet naar (live) televisie, uitzending gemist, films en series kijken wanneer het hen uitkomt" aldus Marc Maters, CEO van Quantis Electronics, de Nederlandse importeur van HUMAX. "Daarnaast zien we dat veel consumenten nog geen Smart TV-toestel hebben of een oudere Smart TV waarop een aantal apps plotseling niet meer werken. Een andere optie is dat men kijkt op een laptop of tablet. Maar een film of serie zie je toch het liefst op een TV-scherm, zeker als je met meerdere mensen kijkt."

Met de HUMAX TV+ H3 kan iedere consument zijn huidige televisie Smart maken. Het enige wat nodig is, is een TV-toestel met een HDMI-aansluiting en een internetverbinding. De H3 beschikt over een intuïtieve menustructuur. Het gemak van een Smart TV ervaart men ook met de TV+ H3. Dat maakt de H3 toegankelijk voor veel consumenten die niet gewend zijn of geen zin hebben om via hun smartphone apps op te zoeken en deze dan te 'swipen' naar het TV-scherm zoals bij veel andere mediaspelers gebruikelijk is.

Meer informatie: www.myhumax.info

Over HUMAX
HUMAX behoort wereldwijd tot de belangrijkste fabrikanten van innovatieve HDTV-decoders. In Nederland maken dagelijks ruim 2,5 miljoen huishoudens gebruik van een digitale tv-ontvanger van HUMAX.

Over Quantis Electronics B.V.
Quantis Electronics B.V. is opgericht in 2011. Als importeur van HUMAX HDTV-ontvangers en leverancier van Quantis CI+ modules richt het bedrijf zich op een verdere ontwikkeling van de markt voor digitale/HD- en interactieve televisie. Daarnaast richt Quantis Electronics zich als importeur van DAB+ radio's van de Scandinavische merken Pinell, Tiny Audio en Clint ook op een verdere ontwikkeling van de markt voor digitale radio. De producten die Quantis Electronics in huis heeft zijn gericht op beeld en geluid. Zij bieden de consument een optimale kijk- en luisterbeleving in de breedste zin van het woord.

Geplaatst in:

Noot voor de redactie: Meer informatie vindt u op www.myhumax.info of neem contact op met Quantis Electronics, Marc Maters, tel nr. 085-5000400. Fotomateriaal kunt u opvragen bij Ingrid Diender: ingrid.diender@quantiselectronics.com

Quantis Electronics
Vaalserbergweg 317
5628 CH Eindhoven
T. +31 (0)85 50000400
www.quantiselectronics.com
info@quantiselectronics.com

Quantis Electronics B.V.

plaats:
Eindhoven

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234