Uitnodiging boekpresentatie: 'Kanker, Oorzaak en Voorkoming'

"De meeste kankersoorten van de afgelopen 60 jaar zijn ontstaan door de afwezigheid van melkzuurbacteriën in melk". Die conclusie trekt en beschrijft Don Elsman in zijn nieuwe boek 'Kanker, Oorzaak en Voorkoming'. Op dinsdag 20 december vanaf 1400u tot 1700u uur presenteert hij het boek in het Veerhuis te Heerewaarden, Veerstraat 14 6624BG. Journalisten, medici en geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om de presentatie bij te wonen.

Tijdens de presentatie zal Don Elsman ingaan op hoe hij het onderzoek verricht heeft, beschrijft hij zijn conclusies en beantwoordt hij vragen vanuit het publiek.

Over 'Kanker, Oorzaak en Voorkoming'
In 'Kanker, Oorzaak en Voorkoming' gaat Elsman in op het feit dat sinds de verkoop van van gepasteuriseerde (verhitte) melk aan de consument rond 1960 wereldwijd algemeen werd, het aantal kankergevallen explosief is gestegen. Daarbij wijst hij op onder andere de vooraanstaande oncoloog Dr. Tullio Simoncini, die stelt in de afgelopen jaren dat Kanker in essentie een gist is (Candida Albicans): "Het is de zure beschermingslaag, die normaal gesproken wordt onderhouden door melkzuurbacteriën die rond 1960 door pasteurisatie van melk is verdwenen. Door de veranderde zuurgraad vormt de gist Candida Albicans draden, die door (onder meer) de slokdarm heen dringen om zich vervolgens via de bloedbaan door het lichaam te verspreiden naar alle vitale organen in het lichaam (melkklieren, prostaat, hersenen, blaas, alvleesklier etc.)".

Enkele jaren geleden ontdekte de vooraanstaande Amerikaanse arts William R. Kellas, dat meer dan 90 procent(!) van de bevolking Candida akbicans in het bloed heeft. "Dankzij de afwezigheid van de melkzuurbacteriën in melk kan dit uiteindelijk tot kanker resulteren", aldus Elsman.

'De nadruk moet liggen op het voorkomen van Kanker'
Christopher Wild, directeur van het WHO kanker bureau: "De kosten van kankeronderzoek lopen volkomen uit de hand, zelfs in de lage lonen landen. Preventie van kanker is absoluut noodzakelijk, maar daar wordt momenteel te weinig aandacht aan besteed". Met 'Kanker, Oorzaak en Voorkoming', hoopt Don Elsman hier verandering in te brengen. De auteur roept met zijn publicatie de regering dan ook op om ten spoedigste maatregelen te nemen om melkzuurbacteriën weer aan de melk toe te voegen, voordat dit zuivelproduct aan de consument wordt aangeboden.

Alle opbrengst van het boek gaat naar onderzoek: Oorzaak en Preventie van Kanker.

Over Don Elsman
Don Elsman is een 67-jarige academicus, auteur en onderzoeker. Hij verricht en volgt sinds 1993 onderzoek naar de oorzaak en het voorkomen van kanker. In zijn carrière heeft hij meerdere (universitaire) studies (o.a. korte geneeskundige opleiding, ICT, HRM) gevolgd.

Geplaatst in:

Noot voor de redactie:
Journalisten, medici en geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om de presentatie bij te wonen.

Wanneer: 20 December, van 14:00u tot 17:00u
Waar: Het Veerhuis te Heerewaarden, Veerstraat 14 6624BG

Journalisten kunnen een review-copy van het boek aanvragen via:
http://www.researchpublishing.nl/review-copy/
Password: Copy2016

Zie bijlages bij dit persbericht voor foto van cover & inleespagina's

Research & Publishing bv
info@researchpublishing.nl
http://www.researchpublishing.nl/
0031 487 573023
Veerstraat 14
6624BG Heerewaarden
The Netherlands

Research & Publishing bv

plaats:
Heerewaarden
website:
http://www.researchpublishing.nl/

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234