Kate Moss nieuwe gezicht NIKKIE

Kate Moss wordt het internationale gezicht van de nieuwe NIKKIE-campagne. Mode-onderneemster Nikkie Plessen heeft het topmodel weten te strikken voor haar najaarscollectie, dat maakte ze vanavond bekend tijdens haar modeshow.

Kate Moss zat front row bij de Spring/Summer 2017-presentatie in Amsterdam, waarbij grote namen als Maartje Verhoef en Bregje Heinen de NIKKIE-creaties showden op de catwalk. Ook internationaal topmodel Natasha Poly was als special guest aanwezig.

Nikkie Plessen: "Ik ben waanzinnig trots op het feit dat topmodel Kate Moss het nieuwe gezicht van NIKKIE is. Kate belichaamt zo goed wat ik wil uitstralen met mijn modelabel: ze is stoer en sterk, maar tegelijkertijd ook vrouwelijk en sexy. Dat zij NIKKIE wil vertegenwoordigen als muze, is natuurlijk fantastisch. Kate Moss is ook voor mij persoonlijk altijd het ultieme voorbeeld van style geweest. Dat we tijdens onze ontmoeting direct zo'n goede klik hadden en ze nu het gezicht van NIKKIE wordt, is een droom die uitkomt. Met Kate Moss als ambassadeur van ons merk zetten we NIKKIE internationaal ijzersterk op de kaart."

Kate Moss zal vanaf het najaar 2017 te zien zijn in alle campagne-uitingen wereldwijd van de NIKKIE-dameslijn. Wat de samenwerking extra bijzonder maakt, is dat Kate tegenwoordig zeer selectief is in haar keuzes voor modellenwerk. Dit jaar besloot ze zich bovendien te focussen op haar eigen modellenbureau Kate Moss Agency.

NIKKIE werd in 2011 gelanceerd door eigenaresse Nikkie Plessen en groeide in vijf jaar uit tot een internationaal merk met 15 winkels in Nederland en België plus verkooppunten in warenhuizen als Galeries Lafayette, Le Marais en Takashimaya in Europa en Azië. NIKKIE wordt veel gedragen door internationale topmodellen en IT-girls als Natasha Poly, Tyra Banks, Kristina Bazan en Raline Shah.

Geplaatst in:

NIKKIE

plaats:
Amsterdam

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234