Calypso Technology zal Agressief Mensen Aanwerven in 2017, na Recordjaar in 2016

SAN FRANCISCO, 12 december 2016 /PRNewswire/ -- Calypso Technology Inc. [http://www.calypso.com/], een toonaangevende leverancier van software voor kapitaalmarkten en beleggingsbeheer, heeft vandaag aangekondigd dat hij 20 nieuwe klanten heeft verworven in 2016 en dat hij van plan is om zijn personeelsbestand snel uit te breiden in 2017.

Het bedrijf heeft een brede variëteit aan nieuwe klanten toegevoegd, waaronder banken, verzekeringsmaatschappijen en vermogensbeheerders. Het was dan ook het beste kwartaal ooit voor het bedrijf dat zijn record van vorig jaar heeft gebroken. De nieuwe klanten zijn van overal ter wereld, van zowel ontwikkelde als opkomende markten.

Om deze groei te ondersteunen en om dit ritme in het nieuwe jaar in stand te houden, heeft Calypso tegelijkertijd aangekondigd dat zijn personeelsbestand aanzienlijk zal groeien in 2017. Op dit moment plant het bedrijf om volgend jaar meer dan 170 nieuwe werknemers aan te nemen, met aanzienlijke investeringen in Calypso Cloud Services, Research & Development en Sales & Marketing.

"We danken onze nieuwe en bestaande klanten voor hun steun en hun vertrouwen in ons," zei Uitvoerend Directeur Pascal Xatart van Calypso. "Dankzij onze voortdurende toewijding aan kwaliteit en professionaliteit, in combinatie met onze investeringen in technologieën zoals Cloud Services en Blockchain, staat Calypso aan de spits van de innovatie in software voor kapitaalmarkten."

Calypso werd onlangs bekroond met de prijs als 2016 Technology Provider of the Year van het Asia Risk Magazine en werd uitgeroepen tot een leider in de 2016 Gartner Magic Quadrant for Trading Platforms. Voor het zevende achtereenvolgende jaar was Calypso de nummer 1 wat betreft de verkoop van Oplossingen voor Kasbeheer en Kapitaalmarkten in de 2016 IBS Sales League Table.

Over Calypso Technology, Inc.

Calypso Technology, Inc. is een toonaangevende leverancier van cross-asset front-to-back technologische oplossingen voor financiële markten. Het bedrijf biedt een enkel platform aan zijn klanten voor consolidatie, innovatie en groei. Met zijn 19 jaar ervaring in het leveren van software en diensten voor handel, risicobeheer, verwerking en boekhouding, helpt de Calypso-oplossing om complexe zakelijke en technologische uitdagingen eenvoudiger te maken. Calypso biedt oplossingen voor behoeften in kapitaalmarkten en voor beleggingsbeheer, vereffening, zekerheden, kasbeheer en liquiditeit. De klanten profiteren van een grotere efficiëntie, een beter risicobeheer, een betere kapitaalallocatie, een snellere naleving van de regelgeving, een kortere time to market en een lagere totale eigendomskost. Calypso Technology biedt oplossingen die voor een grotere betrouwbaarheid, aanpasbaarheid en schaalbaarheid zorgen.

Calypso wordt gebruikt door meer dan 34.000 marktspecialisten in meer dan 60 landen die meer dan 200 financiële instellingen vertegenwoordigen in Azië, Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Calypso Technology heeft meer dan 700 personeelsleden in 21 kantoren wereldwijd Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in San Francisco, Californië. "Calypso" is een geregistreerd handelsmerk van Calypso Technology, Inc. in de Verenigde Staten, de Europese Unie en andere rechtsgebieden. De handelsmerken of dienstmerken van andere partijen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars en dienen als zodanig te worden behandeld. www.calypso.com [http://www.calypso.com/]

Contacten met de Media:

Calypso Technology Chris Shayne chris_shayne@calypso.com [mailto:chris_shayne@calypso.com]+1-415-530-4147


Calypso Technology


Web site: http://www.calypso.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234