Nieuw boek Theo Terdu over keuze voor succes

Op 15 december a.s. verschijnt het nieuwe boek van Theo Terdu: IK OVERWIN.
Daarin laat de management consultant en auteur zien hoe je tegenslagen kunt omzetten in succes. Het is persoonlijk boek, vanaf zijn 36ste heeft Theode ziekte Morbus Bechterew. Het weerhield hem niet van een indrukwekkende carrière.

Je maakt zelf de keuze tussen winnen of verliezen, tussen leiden of lijden. Dat is de leidraad van Theo Terdu en het motto van zijn nieuwste boek. Hij vertelt in IK OVERWIN (uitgeverij Galilee) zijn persoonlijke verhaal. Terdu was 36 jaar oud, vader van jonge kinderen en eigenaar van een net gestart bedrijf toen hij de diagnose Morbus Bechterew kreeg, een ongeneeslijke chronische ziekte. Hij liet zich door deze onheilstijding niet uit het veld slaan en besloot de kracht in zichzelf te zoeken. Twintig jaar later is hij een succesvolle strategisch specialist, auteur en spreker.

Theo Terdu (1959) geniet landelijke bekendheid als reorganisatiespecialist, conflictonderhandelaar en strategisch crisismanager. Zijn werkgebied is de top van het bedrijfsleven. Daarnaast is hij auteur van managementboeken, universitair gastdocent, lid van The New York Academy of Sciences en een veelgevraagd spreker.

Join for Freedom
Theo Terdu doneert de volledige opbrengst van dit boek aan Join for Freedom. Dit is een nieuwe Nederlandse stichting die zich inzet voor de vrijheid en onafhankelijkheid van mensen in verdrukking. Zij steunt wereldwijd kleine lokale projecten met een grote maatschappelijke impact. De focus ligt op positieve veranderingen en kansen na een crisis, oorlog of andere ingrijpende gebeurtenis.

Boekpresentatie
Op donderdag 15 december a.s. is van 17.00-19.00 uur de boekpresentatie van IK OVERWIN. Daar zal musicalster April Darby als ambassadrice van Join for Freedom het eerste exemplaar in ontvangst nemen.
Locatie: Mariott Hotel Amsterdam, Stadhouderskade 12, Amsterdam
Aanmelden: s.v.p. voor 15 december via boek@theoterdu.com
Meer info: www.theoterdu.com; www.joinforfreedom.org

IK OVERWIN verschijnt bij uitgeverij Galilee, ISBN 978-90-77607-85-5

Geplaatst in:

Commentaar:
Voor interviewaanvragen of meer informatie:
Mevr. L. Schouten: +31655300674 / management@theoterdu.com
Een recensie-exemplaar kunt u aanvragen via Uitgeverij Galilee: info@galilee.nl, +31 (0) 20 7890054

Promez Communicatie Management B.V.

plaats:
Amsterdam
website:
http://www.promez.com/

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234