April Darby ambassadrice Join for Freedom

Musicalster April Darby is ambassadrice van de nieuwe stichting Join for Freedom. Op 15 december a.s. zal zij in Amsterdam het eerste exemplaar van het boek IK OVERWIN van Theo Terdu in ontvangst nemen. De opbrengst van dit boek komt ten goede aan Join for Freedom.

April Darby: "Ik ben begaan met mensen in nood en zal op verschillende manieren bijdragen aan Join for Freedom. Dat kan met mijn vak - zingen en acteren - te maken hebben, maar ik beslis ook mee over de selectie van projecten. Ik wilde me al langer aan een goed doel verbinden, iets terug doen. Tegelijkertijd ben ik kritisch, ik wil dat de financiën transparant zijn. Dat is bij Join for Freedom het geval. Daarnaast spreekt het me zeer aan dat de projecten voor een blijvende verandering zorgen en dat de mensen na afloop zelfvoorzienend zijn."

April Darby (1991) is zangeres en musicalactrice. Meerdere keren per week speelt ze Rachel Marron, de hoofdrol in de hitmusical The Bodyguard. Ze werd opgeleid tot musical artist aan de Dutch Academy for Performing Arts. Ze verving de hoofdrol in de musical Sister Act, toerde door het land met de Soul Sisters en had haar eigen band.

Join for Freedom
Join for Freedom is een nieuwe Nederlandse stichting die zich inzet voor de vrijheid en onafhankelijkheid van mensen in verdrukking. Zij steunt wereldwijd kleine lokale projecten met een grote maatschappelijke impact. Join for Freedom wil dat iedereen vrij is van honger, armoede, lijden en onderdrukking en dat mensen kunnen leven als onafhankelijke en vrije geesten.
De initiatiefnemers geloven in het investeren in lokale initiatieven, gemotiveerde changemakers en bevlogen mensen om zo het volle potentieel te benutten en impact te hebben. De focus ligt op positieve veranderingen en kansen na een crisis, oorlog of andere ingrijpende gebeurtenis. De stichting selecteert ieder jaar minimaal vier projecten, die zij ondersteunt met kennis, expertise en middelen, met als uiteindelijk doel dat mensen meer vrijheid ervaren.

Boekpresentatie
April Darby neemt op donderdag 15 december a.s. om 17.30 uur het eerste exemplaar in ontvangst van IK OVERWIN van Theo Terdu.
Locatie: Mariott Hotel Amsterdam, Stadhouderskade 12, Amsterdam
Aanmelden: s.v.p. voor 15 december via boek@theoterdu.com
Zie www.theoterdu.com voor meer informatie over het boek

http://www.aprildarby.com/
http://www.theoterdu.com/

Geplaatst in:

Commentaar:
Voor interviewaanvragen met April Darby: contact via management, mevr.
L. Schouten: +316 5530 0674 / info@aprildarby.com

Promez Communicatie Management B.V.

plaats:
Amsterdam
website:
http://www.promez.com/

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234