Elf lokale orden van advocaten digitaliseren werkprocessen

DEN HAAG, 20161212 -- Op 8 december 2016 werd in aanwezigheid van mr E. (Emilie) van Empel, voorzitter dekenberaad en Mark Voogd, directeur Mozard, de laatste handtekening gezet onder de overeenkomst die de elf orden van advocaten in Nederland zijn aangegaan met Mozard voor de ontwikkeling en ingebruikneming van "Amadeus".

Het toezicht op de advocatuur wordt per arrondissement (regio) uitgevoerd door de deken en de raad van de orde van advocaten in dat arrondissement. De orden van advocaten hebben besloten te werken aan de modernisering van alle ondersteunende systemen en de digitalisering van alle werkprocessen die namens de deken en de raad van de orde op de bureaus van de orden worden verricht. Na inventarisatie van de markt en de selectie van het ondersteunende systeem, werd eerder dit jaar voorlopig gegund aan Mozard.

Onderdeel van het inkoopproces was de levering van een werkende Proof of Concept in september en oktober van dit jaar. Nadat ook deze fase succesvol werd afgerond hebben de dekens van de elf orden van advocaten met het zetten van de laatste handtekening de levering en de implementatie van het ondersteunende systeem nu ook definitief gegund aan Mozard.

Zaak-objectgericht Werken in een multi-organisatie systeem

De elf orden werken straks samen in het geavanceerde zaak-objectsysteem. De Mozard Suite is dusdanig ontwikkeld dat meerdere organisaties naast elkaar binnen één installatie in de Mozard Cloud kunnen functioneren. Hiermee kunnen de bureaus van de orden eenvoudig kennis en processen delen waar dat gewenst is, maar ook gescheiden werken indien nodig. Het systeem voldoet aan de hoogste beveiligingsnormen, is volledig webbased en responsive. Hierdoor kunnen de medewerkers van de bureaus van de orden straks op elke plaats en met elk device veilig werken in het nieuwe systeem.

Met de keuze voor de bewezen software van Mozard kunnen de elf orden met vertrouwen uitzien naar een succesvolle implementatie in 2017.

Prijswinnend systeem voor digitalisering en innovatie

De Mozard Suite is een trendbepalende oplossing voor organisatiebrede digitalisering waarmee diverse overheidsorganisaties al in de prijzen vielen. Recent nog werd één van de grootste omgevingsdiensten, De Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied, uitgeroepen tot Winnaar van de Eenvoudig Beter Trofee. Zij ontvingen de trofee uit handen van minister Schultz van Haegen (Infrastructuur enMilieu).

Met de beschikbare geavanceerde koppelvlakken kan Mozard geautomatiseerd gegevens uitwisselen met systemen van derden en landelijke voorzieningen zoals de BAR (Beheer Advocaten Registratie) van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

De overeenkomst trad in werking op 1 november 2016 en wordt aangegaan voor de duur van 5 jaren.

Mozard

plaats:
DEN HAAG

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234