Aanpassing van luchtverkeersleiding aan verandering - creëer de juiste cultuur: meld je nu aan voor het World ATM Congress 2017

ALEXANDRIA, Virginia, 8 december 2016 /PRNewswire/ -- Geïnteresseerden kunnen zich nu aanmelden [https://www.completereg.com/worldatm/index.aspx#aRates] voor het World ATM Congress 2017 (Wereld Luchtverkeersleiding Congres 2017). De show keert van 7 tot en met 9 maart 2017 terug naar Madrid met een congresprogramma dat bestaat uit gedachteleiders op het gebied van internationale luchtverkeersleiding, een levendige beurs, gratis educatief theater en unieke netwerkmogelijkheden om in contact te treden met professionals uit meer dan 125 landen, uit de gehele luchtverkeersleidingsbranche.

Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20161207/446757 [http://photos.prnewswire.com/prnh/20161207/446757]

Het World ATM Congress 2017 buigt zich over de vraag hoe het best ʹde juiste cultuur kan worden gecreëerdʹ om sneller de gewenste veranderingen te kunnen doorvoeren in deze complexe sector. De conferentie begint met de nadere beschouwing van een luchtvaartmaatschappij - niet alleen van de behoeften van de luchtvaartmaatschappij maar vooral hoe zij zijn omgegaan met grote veranderingen, hoe ze deze mogelijk hebben gemaakt en hoe zij proberen te reageren op geopolitieke veranderingen en gebeurtenissen. Daarna gaat men in op het bereiken van betere prestaties door middel van mensen en hoe meerdere belanghebbenden effectiever kunnen samenwerken. Er is een frisse blik nodig op een specifieke uitdaging van verandering in luchtverkeersleiding: hoe kunnen onbemande vliegtuigen veilig worden geïntegreerd in het luchtruim.

Het congresprogramma [http://www.worldatmcongress.org/conference-programme] wordt gesplitst in vier informatieve sessies. Iedere sessie gaat in op de verschillende aspecten van het creëren van de juiste cultuur voor en aanpassing aan verandering in de luchtverkeersleidingsbranche, waaronder:-- Reageren op geopolitieke en andere veranderingen
-- Hoe creëren we een cultuur van innovatie en ʹpeople performanceʹ in
luchtverkeersleiding?
-- De IT-cultuur en samenwerking tussen meerdere belanghebbenden
-- Het luchtruim en de luchtverkeersleiding van onbemande
luchtvaartsystemen: ontwikkelen we de juiste benadering of zal de
toekomst ons overkomen?

Geïnteresseerden kunnen zich nu aanmelden. De vroegboekkorting verloopt op 31 januari 2017.

Over het World ATM Congress
Het World ATM Congress (www.worldatmcongress.org [http://www.worldatmcongress.org/]) combineert een grootschalige beurs met deelnemers uit meer dan 125 landen, een eersteklas conferentie en netwerkmogelijkheden voor luchtvaartprofessionals voor de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van luchtverkeer. Het World ATM Congress wordt georganiseerd voor de branche, door de branche. Het wordt uitgevoerd door CANSO [http://www.canso.org/] in samenwerking met ATCA [http://www.atca.org/], en wordt ondersteund door luchtvaartnavigatiediensten en leveranciers.


Contact Abigail Glenn-Chase

Telefoon 1.703.299.2430

E-mail Abigail.Glenn-Chase@worldatmcongress.org
Photo: https://photos.prnewswire.com/prnh/20161207/446757


World ATM Congress


Web site: http://www.worldatmcongress.org/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234