Drukwerkdeal.nl ziet verkoop zakelijke kerstkaarten stijgen met 54%

Drukwerkdeal.nl - de grootste online drukker voor de zakelijke markt - verwacht in 2016 ruim 8,5 miljoen zakelijke kerstkaarten te verkopen. Dat is 54% procent meer dan in het seizoen vorig jaar.

Ondanks e-mail en andere digitalisering ziet het e-commercebedrijf uit Deventer jaar op jaar dus een fikse stijging. De 'Branche update drukkerijen' die ABN AMRO in september publiceerde schreef de omzetgroei in de grafische sector al voornamelijk op het conto van internetdrukkers.

Onderzoek van het bedrijf onder zijn klanten laat zien dat 57% dit jaar van plan is een zakelijke kerstgroet per post te versturen. Diezelfde klanten ontvangen met een overgrote meerderheid (91%) liever een fysieke kerstkaart dan een e-mail.
Het is de eerste keer dat Drukwerkdeal.nl een dergelijk onderzoek uitvoert onder haar klanten.

Noot voor de redactie:
Drukwerkdeal.nl is 2005 marktleider in online drukwerk voor de zakelijke markt. Drukwerkdeal.nl is onderdeel van Cimpress N.V. (Nasdaq: CMPR). Voor vragen of publiciteitsmateriaal: lourens.scholing@drukwerkdeal.nl.

Drukwerkdeal.nl

plaats:
Deventer

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234