DRRT stelt Anya Verkhovskaya aan als Managing Director

MIAMI, 7 december 2016 /PRNewswire/ -- DRRT, een internationaal advocatenkantoor gespecialiseerd in recuperatie van verlies door investeerders en institutionele schikkingsclaims, kondigt met trots de aanstelling aan van Anya Verkhovskaya als Managing Director.

Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20161203/446004 [http://photos.prnewswire.com/prnh/20161203/446004]Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20161203/445984LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20161203/445984LOGO]

Anya Verkhovskaya brengt bijna 20 jaar leiderschapservaring met zich mee, samen met een diepgravende kennis van recuperatie van verlies voor investeerders, claimbeheer, technologie en operationele vereisten. Alexander Reus, Managing Partner en President van DRRT, liet weten: "Mevr. Verkhovskaya is de afgelopen twee decennia een uitermate gerespecteerd lid en pionier in de branche voor claimsadministratie. Zij is een veelgevraagd expert op het gebied van allocatieplannen, databeheer- en beveiliging, kwesties rondom ingebrekestellingen en claims in de VS en daarbuiten, hetgeen in de branche ongeëvenaard is."

Reus voegde toe: "Bij DRRT zal Verkhovskaya de positie van DRRT als brancheleider verzekeren, en zij zal de uitbreiding van de klantenbasis ondersteunen, naar een vergroting van de biljarden dollars in beheerd vermogen die momenteel worden bediend. Ook zal zij audits voor claimindiening kunnen uitvoeren en reviews voor institutionele klanten kunnen verwerken om te controleren of zij geen substantiële bedragen laten liggen, hetgeen hen gevoelig kan maken voor aansprakelijkheid richting hun klanten. Verkhovskaya zal zorgen voor een naadloze integratie tussen klantdata op inhouse-, backoffice- of beheerdersniveaus, en actuele gegevens voor hoogwaardige claimindiening in schikkingen van collectieve processen of andere collectieve schadeherstelacties wereldwijd. In deze context zal Verkhovskaya de institutionele klantrelatie overzien, waardoor de processen eenvoudig, betrouwbaar en veilig worden, voor een optimale en maximale recuperatie voor klanten van DRRT.

Tot haar aanstelling bij DRRT was Verkhovskaya oprichter, Partner en COO van A.B. Data's Class Action Administration Company. In die rol heeft zij A.B. Data opgezet als een toonaangevende claimbeheerder en heeft zij hoogwaardige normen gecreëerd in de claimsadministratie, die de strengste in de branche zijn.

Over DRRT

DRRT, een commanditaire vennoot van Diaz Reus & Targ LLP, is een internationaal advocatenkantoor, met kantoren in Miami, Parijs, Frankfurt en Londen en een sterke aanwezigheid in Australië, Japan, Hong Kong, en India. DRRT werkt samen met institutionele en andere investeerders op alle aspecten van wereldwijde aandelengeschillen, recuperatie en claimindiening.Photo: https://photos.prnewswire.com/prnh/20161203/446004https://photos.prnewswire.com/prnh/20161203/445984LOGO


DRRT


CONTACT: CONTACTPERSOON: Voor meer informatie: Diana Oliveira, Tel: +1(305) 760-8002, doliveira@drrt.com


Web site: http://drrt.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234