Golden Earring treedt op tijdens Glemmer Beach 2017

Na de bekendmaking van de populaire zangeres Anouk kondigt de organisatie van Glemmer Beach met trots de Golden Earring aan. De Haagse rockband band opent het 3 daagse strandfestival op donderdag 31 augustus 2017. De early bird kaartverkoop gaat aankomende vrijdag 9 december van start!

De organisatie is zeer verheugd over de komst van de Golden Earring. Golden Earring is opgericht in de vroege jaren zestig en bekend van onder andere de wereldhits 'Rader love' en 'Twilight Zone'. De Haagse rocklegendes staan op donderdag 31 augustus op het podium van Glemmer Beach 2017. Vorig jaar was het al een klapper van een editie, met namen als Marco Borsato en Kensington. Dat we dit jaar nog een grote band uit de Nederlandse rockindustrie mogen toevoegen naast Anouk is ronduit geweldig", laat de organisatie weten.
Glemmer Beach vindt aankomend jaar plaats van donderdag 31 augustus tot en met zondag 2 september. De voorverkoop van Glemmer Beach 2017 start aankomende vrijdag 9 december om 8.00uur. Zowel de dagkaarten als de passe-partouts kaarten zijn te verkrijgen op www.glemmerbeach.nl en vanaf maandag 12 december bij de Jumbo supermarkt in Lemmer. Tot 30 januari 2017 gelden er early bird tarieven.
Het driedaagse strandfestival vindt plaats op het strand van Lemmer, waar bezoekers op hun blote voeten kunnen genieten van een fantastische sfeer en grote muzikaliteit.

Voor meer informatie neemt u contact op met:
Moniek Oostra
E: moniek@welkombijslump.nl
T: 0527 - 27 43 27

Glemmer Beach

plaats:
Lemmer

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234