Nederlander zoekt Egypte op tijdens wintermaanden

Hoofddorp, 6 december 2016; De Nederlandse vakantieganger gaat steeds vaker op vakantie naar Egypte tijdens de koude wintermaanden. Dit blijkt uit onderzoek van reisorganisatie Neckermann Reizen. In de afgelopen weken is het aantal boekingen naar Egypte met 300% gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

De vraag naar de Egyptische badplaatsen Hurghada en Marsa Alam neemt gestaag verder toe, waarbij de voordelige prijs en wat men daarvoor krijgt op de vakantiebestemming zeer belangrijk is. Dit, naast het zeer stabiele winterzonklimaat met veel zonuren en geen regen, zorgt voor een dusdanige toename in de vraag dat reisorganisatie Neckermann twee extra vliegtuigen per week en tijdens de kerstvakantie zelfs vier extra vliegtuigen gaat inzetten om aan de vraag te kunnen voldoen. "Na een aantal turbulente jaren zien we de vraag naar deze twee populaire badplaatsen de laatste weken met driehonderd procent stijgen en is het vertrouwen in het toerisme bij de Egyptische hoteliers weer terug. Partner Sunrise opent nog voor Kerst een nieuw hotel in de jachthaven van Port Ghalib wat aangeeft dat men weer volop gelooft in toerisme", aldus Reinoud Koot, Commercieel Directeur Differentiated Products.

Het hotelaanbod aan de Rode Zee is na een moeilijke periode weer volledig back on track. De service en faciliteiten in de resorts zijn volledig operationeel, waardoor het de gasten aan niets ontbreekt. Entertainment programma's draaien op volle toeren en de buffetten zijn goed gevuld. In niets is te zien dat het ooit anders is geweest. De kustplaatsen en luchthavens worden goed beveiligd, wat soms een wat over-beveiligd gevoel kan geven. De Egyptische overheid is er alles aan gelegen om de veiligheid zoveel mogelijk te garanderen.

Hotelaanbod
Neckermann Reizen biedt 63 hotels aan deze winter, waaronder hotels gelegen in de regio Hurghada; in El Gouna, Makadi Bay en Soma Bay en in Marsa Alam is het aanbod geconcentreerd in Port Ghalib en El Quseir. Variërend van luxe 5-sterren resorts met alle mogelijke faciliteiten tot het nieuwe Sunrise Marina Resort waarbij de appartementen door de hele haven van Port Ghalib gesitueerd zijn en daardoor het individuele reizen benadrukken. In alle badplaatsen aan de Rode zee is de onderwaterwereld de grote attractie, waarbij hotels vaak diverse mogelijkheden bieden in de vorm van duikscholen en snorkel activiteiten.

Over Neckermann
Neckermann maakt deel uit van één van de grootste reisconcerns ter wereld, Thomas Cook. Wereldwijd staan er 22.000 medewerkers voor haar klanten klaar om hen een onvergetelijke en zorgeloze vakantie te bezorgen. Ieder jaar kiezen meer dan vier miljoen mensen ervoor om met Neckermann te reizen. Neckermann vakanties kunnen geboekt worden op www.neckermann.nl via het customer contactcenter 0900-5550555 of een ANVR reisbureau. Volg ons: Facebook: Neckermann Reizen en Twitter: NeckermannNL

Geplaatst in:

Neckermann

plaats:
Hoofddorp
website:
http://www.neckermann.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234