Exclusive Spring Fair: de nieuwe binnen-buitenbeurs van het voorjaar

Kasteel Groeneveld - Baarn - 14 t/m 17 april 2017

BAARN, 20161206 -- Tijdens het Paasweekend van 2017 vindt op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn de nieuwe "binnen - buitenbeurs" Exclusive Spring Fair plaats. Een unieke Woon- & Lifestylebeurs waarbij het volledige kasteel is omgetoverd tot een spannende "pop-up" departmentstore. Drie kasteeletages zijn gevuld met alle componenten voor een eigentijds leven. In de statige tuin achter het kasteel is een uitgebreide buitenbeurs met veel Home & Garden.

Binnen en buiten
Exclusive Spring Fair is dé nieuwe beurs van InterEvent, de makers van o.a. La Table sfeerbeurs en het Kunst & Antiek Weekend. Deze nieuwe bijzondere voorjaarsbeurs van InterEvent biedt het publiek ruim 100 diverse exposanten. In het kasteel zijn verschillende themakamers ingericht met onder andere exclusieve interieurs, bijzondere antiquiteiten & smaakvolle kunst, unieke juwelen & horloges, droomvakanties en nog veel meer. In de tuin van het kasteel ervaart de bezoeker het buitenleven met bijvoorbeeld tuinarchitecten & hoveniers, buitenkeukens, tuinmeubelen, hottubs en tuindecoraties. In het overdekte Deli Food Paviljoen in de kasteeltuin proeft het publiek biologische en ambachtelijk gemaakte delicatessen uit binnen- en buitenland.

Voor jong en oud
Op de zolder van het kasteel is de tentoonstelling "De dieren van Fiep", hier ontdekken kinderen de natuur in de wereld van Fiep. Deze expositie viert de 100steverjaardag van illustratrice Fiep Westendorp. Haar tekeningen, onder andere van Jip & Janneke, hebben al bij vele generaties een bijzondere plek in het hart. Met deze tentoonstelling biedt Exclusive Spring Fair voor jong en oud wat wils en is daarmee een gezellige voorjaarsbeurs voor iedereen! Proef, beleef en ontdek het allemaal op Exclusive Spring Fair! Exclusive Spring Fair is hét perfecte dagje uit tijdens de Paasdagen.

Wat, waar en wanneer
Locatie: Kasteel Groeneveld, Groeneveld 2, Baarn.
Data: Vrijdag 14 t/m Maandag 17 april 2017.
Openingstijden: Dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur.
Parkeren: Gratis parkeergelegenheid.
Internet: http://www.exclusivespringfair.nl/

INTEREVENT beurzen | organisaite | advies

plaats:
BAARN

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234