Film special Nikias Chryssos tijdens Incubate Festival

Tijdens de december editie van Incubate festival zullen 'Der Bunker' en 'Der Grossvater' van de Duits-Griekse regisseur Nikias Chryssos worden vertoond. Deze regisseur heeft met 'Der Bunker' in 2015 een ijzersterk speelfilm debuut gemaakt. Na de première op de Berlinale heeft de film wereldwijd talloze prijzen gewonnen. Nikias Chryssos zal tevens aanwezig zijn voor een interessante Q&A met een moderator.

Zijn wonderbaarlijke visuele stijl wordt beïnvloed door onder andere David Lynch, Quentin Tarantino en Andrei Tarkovsky. Absurditeit, surrealiteit en een mix van realiteit en verbeelding zorgen voor huiveringwekkende doch humoristische verhalen. De thematiek van deze twee films ligt dicht bij elkaar: excentrieke familie relaties in een gesloten omgeving op een zeer afgelegen plek. De internationale pers looft 'Der Bunker' met woorden als origineel, intrigerend en overtuigend.

Op zondag 11 december van 13.00 tot 15.00 zullen deze horror-comedies worden vertoond tijdens de Incubate film special in Cinecitta. De ticketprijs van dit film programma is 9,50 en vrij toegankelijk voor iedereen met een Incubate ticket.

Stichting Incubate

plaats:
Tilburg
website:
http://www.incubate.org

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234