Bekroonde PDU met High-Density Outlet Technology (HDOT) nu ook met Per Outlet Power Sensing

Intelligente HDOT Switched PDU's met Afwisselende Fase van Server Technology nu beschikbaar met Per Outlet Power Sensing (POPS)RENO, Nevada, 1 december 2016 /PRNewswire/ -- Na het installeren van tienduizenden HDOT PDU's, heeft Server Technology nu haar populairste en meest innovatieve productlijn ooit afgemaakt met de toevoeging van de HDOT Switched POPS (Per Outlet Power Sensing) PDU. Nu met monitoring op apparaatniveau, is het meest unieke en waardevolle PDU-rek op de markt de nummer 1 oplossing wat betreft densiteit, capaciteitsplanning en stroombeheer op afstand voor het moderne datacenter.

Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20161123/442664 [http://photos.prnewswire.com/prnh/20161123/442664] Video - http://origin-qps.onstreammedia.com/origin/multivu_archive/PRNA/ENR/TheOneandOnlyHDOT-FINAL.mp4 [http://origin-qps.onstreammedia.com/origin/multivu_archive/PRNA/ENR/TheOneandOnlyHDOT-FINAL.mp4]

Het HDOT Alt-Phase PRO2 PDU-rek is een uitbreiding van ons modulair PDU-ontwerp waarmee de klant zijn eigen gebruikersconfiguratie kan instellen. Bekijk de Build-Your-Own PDU website op https://byopdu.servertech.com [https://byopdu.servertech.com/] om uw perfecte Switched POPS, Smart POPS, Switched Only of Smart Only PDU-rek met een hoge densiteit in te stellen. Ons geheel nieuw configuratieproces in vier stappen is gebruiksvriendelijk en toont u op een grafische manier de weg in het selecteren van het voltage, de stroomsterkte, de fases, het soort stekker, de oriëntatie van het ingangssnoer, de stopcontactconfiguratie, de connectiviteit en de kleurenselectie. Met de duizenden mogelijke configuraties vindt de klant zeker het juiste product voor zijn toepassing.

"Het integreren van de stroommeting in ons HDOT Alt Phase modulair product was een enorme technische uitdaging. Ik ben trots te zeggen dat we erin geslaagd zijn zonder onze kwaliteit of maakbaarheid in gevaar te brengen," zei Travis Irons, Directeur Engineering bij Server Technology.

Een overzicht van de beschikbare functies:

Per Outlet Power Sensing

Onze nieuwste toevoeging aan de HDOT productlijn is de Per Outlet Power Sensing (POPS), die een factureerbare precisie van +/-1% biedt wat betreft het energieverbruik van elk stopcontact voor typische ladingen in de uitrusting van datacentra. Verder toont POPS de stroom, de spanning, het actief vermogen, het schijnbaar vermogen, de power factor en de topfactor van elk stopcontact. Dit garandeert een uitstekende efficiëntie en capaciteitsanalyse. POPS is uitgerust met alarmen en waarschuwingssignalen wat betreft de stroom, het vermogen en de power factor voor zowel lage als hoge waarden.

High Density Outlet Technology (HDOT)

Om een oplossing te bieden voor de beperkte fysieke ruimte voor de verschillende PDU's in het rek van het datacenter, heeft Server Technology de High Density Outlet Technology (HDOT) ontwikkeld, de kleinste PDU waardoor er veel plaats vrijkomt achteraan in het rek omdat er tot 42 C13's in een netwerk van 42U dat wordt beheerd door een PDU-apparaat passen - dat betekent dat het meer dan 20 procent kleiner is dan een vergelijkbare PDU met standaard stopcontacten. Samen met de lancering van de HDOT ontwikkelde Server Technology een snel productieproces dat korte levertermijnen verzekert voor PDU's met de exacte combinatie van C19- en C13-stopcontacten op de plaatsen waar de klant die nodig heeft. Tegelijkertijd biedt het HDOT-ontwerp een uitstekende kabelretentie met een trekkracht van meer dan 12 pond. Daardoor is er minder of geen behoefte aan op maat gemaakte en dure bijkomende koordvergrendelingsapparaten. De betere densiteit van de stopcontacten zorgt tegelijkertijd voor een betere energievoorziening, en mogelijks meer warmte. HDOT is gemaakt van robuuste materialen die een hoge temperatuur kunnen weerstaan met een vlamclassificatie van UL94 V-0, Dat betekent dat deze stopcontacten bijzonder geschikt zijn voor de moeilijkste datacenter-omgevingen.

Alt-Phase

Om het load balancing en het kabelbeheer te vereenvoudigen, biedt Server Technology PDU's met wisselende-fasestopcontacten die de fases distribueren over de verschillende contactdozen (in plaats van in discrete afzonderlijke banken), wat een reeks tastbare voordelen met zich meebrengt: kortere kabels, een betere luchtstroom, een makkelijke load balancing en een grotere efficiëntie. Vóór de komst van HDOT waren de wisselende-faseproducten onpraktisch gezien de lage stopcontactendensiteit van de in de handel verkrijgbare stopcontacten.

PRO2

PRO2 is een flexibele hardware met talrijke functies en een firmware platform, een hoger ingebouwd computervermogen, alle moderne veiligheidsprotocollen, redundante functies en geavanceerde aanpassingsmogelijkheden; en dat allemaal in één product. De nieuwe PRO2-architectuur is ideaal in een situatie waarin betrouwbaarheid en bedrijfstijd belangrijk zijn, vooral in applicaties met een hoge temperatuur en een hoge veiligheid. Met PRO2 kunnen de klanten de bedrijfstijd behouden, met toegang tot huidige data en toekomstige trends.

Switched Outlets

Met de ON/OFF en reboot mogelijkheden voor elk individueel stopcontact of voor groepen stopcontacten wordt een plaats gegeven aan een aantal functies, bijv. de toegang tot en het afsluiten van stopcontacten, het definiëren van sequenties in het opstarten van stopcontacten zodat de inschakelstroom onder controle blijft, en ons optatief intelligent systeem voor belastingsafschakeling.

Over Server Technology

De experts in energiestrategieën van Server Technology ontwikkelen oplossingen voor PDU-rekken voor veeleisende datacentra in de hele wereld, van kleine technologie-startups tot Fortune 100-krachtpatsers. Meer dan 60.000 klanten wereldwijd vertrouwen op onze units voor stroomdistributie in de rekken en onze bekroonde oplossing voor stroombeheer op afstand voor een hogere densiteit, een makkelijkere capaciteitsplanning, een betere stroommonitoring en een verbeterde efficiëntie. Energie is wat we doen; u kunt ons dan ook vinden in de beste cloud- en collocatieleveranciers, vooruitdenkende labs en telecommunicatiebedrijven. De klanten van Server Technology geven constant aan dat wij een leverancier zijn van PDU's van de beste kwaliteit, met de beste klantenondersteuning en de meest waardevolle innovaties. Dat kunnen we bewijzen; we hebben meer dan 12.000 PDU-configuraties om aan de behoeften van elk datacenter te voldoen en 80% van onze PDU's worden binnen de 10 dagen verzonden. Alleen met Server Technology heeft de klant Constant Toegang tot Stroom, Steun en een Toekomstgerichte Aanpak.Photo: https://mma.prnewswire.com/media/442664/Server_Technology___HDOT_Alt_Phase_Switched_POPS.jpg?p=distribution


Server Technology


CONTACT: Sandi Renden, Head of Marketing and Media Relations,Sandi.renden@servertech.com, 775-284-2000 x260


Web site: http://origin-qps.onstreammedia.com/origin/multivu_archive/PRNA/ENR/TheOneandOnlyHDOT-FINAL.mp4/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234