Fotofabriek brengt unieke Polaroids op de markt

Een Polaroid print in een nieuw jasje, dat is de supergrote, nieuwe Retroprint Deluxe. Fotofabriek is de enige fotoservice die de bekende retro stijl fotoprint op deze manier aanbiedt. In 1948 werd de eerste Polaroid Land camera verkocht, een klik op de knop en de polaroid print rolde er direct uit. Een waar succes blijkt, want de fotoprints hebben hun bekendheid nooit echt verloren. Tegenwoordig vind je de prints steeds vaker weer aan de muur. Fotofabriek speelt op deze trend in door de bestaande Retroprints verder te ontwikkelen. Het resultaat is een foto gedrukt op 3mm dik duurzaam karton in de klassieke retro look. Tevens is het een sterk fotoproduct, dat nog steeds licht genoeg is om aan de muur te hangen. Doordat de Retroprint Deluxe gelamineerd wordt, maakt dit het ook mogelijk om de fotoprints met een doekje schoon te maken.

Sinds de opkomst van Instagram, Snapchat en vele andere fotogerelateerde apps, heeft het aantal gemaakte foto's een enorme vogelvlucht genomen. Dit heeft er toe geleid dat er steeds meer vraag is naar unieke manieren om iets leuks met foto's te doen.

Polaroids werden vroeger al veel aan de muur gehangen en met de Retroprint Deluxe is dat alleen nog maar eenvoudiger geworden. De stevigheid maakt het ook mogelijk om de foto op een kast neer te zetten. In het grootste formaat Retroprint Deluxe passen 9 polaroids. Er zijn 3 verschillende formaten: 15x19cm, 20x25cm, 30x38cm.

De uitbreiding van het machinepark heeft er toe geleid dat Fotofabriek verschillende en nieuwe mogelijkheden heeft. Hierdoor ligt de focus op het maken van unieke fotoproducten en op het verbeteren van bestaande producten. Fotofabriek wil klanten inspireren meer te doen met hun foto's met onder andere de Retroprint Deluxe.

Geplaatst in:

Neem voor meer informatie contact op via 050 - 314 44 01 / klantenservice@fotofabriek.nl en vraag naar Stephan de Vries.

Fotofabriek.nl

plaats:
Groningen

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234