Omvangrijke renovaties in het Leonardo Hotel Amsterdam City Center - vanaf medio maart 2017 in de nieuwe "Look & Feel"

AMSTERDAM, December 1, 2016 /PRNewswire/ --Nadat het Leonardo Hotel Amsterdam City Center met zijn uitstekende centrale ligging in april van dit jaar werd overgenomen, is nu een omvangrijke renovatie op handen. Het hotel sluit op 2 januari 2017 en zal op 16 maart 2017 weer opengaan. De bekende Leonardo "Look & Feel" komt ook hier duidelijk tot zijn recht - het design staat voor een wellnessconcept met speciale flair en een lokale betrokkenheid. Voor de hotelketen is Amsterdam een belangrijke bestemming. Zoals pas onlangs werd aangekondigd, heeft Leonardo Hotels plannen voor een 4-sterren Superior Hotel van het merk Royal in de wijk Amsterdam Overamstel. De moderne nieuwbouw met 19 verdiepingen zal in de herfst van 2018 klaar zijn.
Leonardo Hotels is de Europese divisie van de Fattal Hotels Group, opgericht door David Fattal in Israël. Leonardo Hotels is sinds 2006 met meer dan 65 hotels aanwezig in meer dan 35 bestemmingen op de Europese markt. De hotelgroep is aanwezig in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Nederland, Groot-Brittannië, Spanje, Hongarije, Tsjechische Republiek en Italië en heeft meer dan 10.000 kamers en meer dan 20.500 msquared aan conferentieruimte. Ze staat voor hotels met een unieke ambiance, hun eigen regionale karakter en een individuele aantrekkingskracht. Alles volgens het bedrijfscredo van "feeling good" - en het bieden van 100% tevredenheid van de gasten. Het management van het bedrijf voor Europa is in Berlijn gevestigd. Het overkoepelende merk van Leonardo Hotels richt zich op de superior categorie met 3-4 sterren en wordt aangevuld met de merken Brands [https://www.leonardo-hotels.com/leonardo-hotels-brands ] "Leonardo Hotels" [https://www.leonardo-hotels.com/leonardo-hotels-brands/royal-hotels ], "Leonardo Royal Hotels" [https://www.leonardo-hotels.com/leonardo-hotels-brands/royal-hotels ], "Leonardo Boutique Hotels" [https://www.leonardo-hotels.com/leonardo-hotels-brands/boutique-hotels ] en "NYX Hotels".  
Meer informatie via: http://www.leonardo-hotels.com

 
Perscontact Leonardo Hotels     
Anne Radies 
T: +49(0)30-688-322-483 
E: a.radies@leonardo-hotels.com 


 Leonardo Hotels Europe

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234