Concur breidt zakelijke activiteiten in China uit

In samenwerking met China DataCom Corporation zorgt de uitbreiding van Concur in China voor de ondersteuning van bedrijven bij lokalisatie, globalisering en digitale transformatie van reis- en onkostenbeheer

BEIJING, 1 december 2016 /PRNewswire/ -- Concur, een SAP bedrijf, en de meest toonaangevende leverancier van geïntegreerde oplossingen voor reis- en onkostenbeheer, is het enige bedrijf in China dat in staat is om multinationale bedrijven te ondersteunen bij reis- en onkostenbeheer. In het kader van de blijvende inzet voor de Chinese markt kondigde Concur een strategisch partnerschap aan met China DataCom Corporation Limited (CDC), een joint venture tussen SAP en China Communications Services Corporation Limited, een China Telecom-bedrijf. Hiermee wordt het doorlopende China Expansion Plan van Concur ondersteund, dat gericht is op het leveren van gelokaliseerde en wereldwijde oplossingen voor kostenbeheer voor Chinese bedrijven. Zo krijgen bedrijven niet alleen meer controle over hun reis- en kostenbeheer, ze kunnen zo ook de perfecte reis creëren, en zo ontstaat een nieuwe stroom innovaties voor de snelgroeiende zakelijke reismarkt van China.

Photo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20161201/444581 [http://photos.prnewswire.com/prnh/20161201/444581]
Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20151103/283657LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20151103/283657LOGO]

Vandaag de dag heeft China wereldwijd de grootste markt voor zakenreizen. Uit onderzoek van de GBTA blijkt dat de Chinese zakelijke reismarkt 291,2 miljard USD bedroeg in 2015, een toename op jaarbasis van 11,4 procent, waarmee het de Amerikaanse markt van 289,8 miljard USD overtrof. Daarnaast zet de brede inzet van nieuwe technologieën, waaronder cloud computing, big data en mobiele technologie, Chinese bedrijven ertoe aan om hun bedrijven te digitaliseren, terwijl zij organisch en door middel van acquisities groeien.

Om de Chinese markt aan te kunnen spreken zal Concur voortbouwen op de dienstverlening die het vandaag levert aan een aantal Chinese bedrijven. De investering van Concur in haar China Expansion Plan laat de inzet van het bedrijf zien voor het aanbieden van geïntegreerde reis- en kostenbeheerdiensten aan een groot aantal snelgroeiende Chinese multinationals. De hoogtepunten zijn onder andere:-- Lokalisatie: De kostenbeheersdiensten van Concur, specifiek
gelokaliseerd voor Chinese bedrijven, zorgen voor naleving van Chinees
financieel beheersbeleid, waaronder vereisten voor hervorming van btw en
andere wetgeving. Concur dient ook als partner voor innovatieve Chinese
bedrijven zoals Ctrip en DiDi Chuxing voor het leveren van een
geïntegreerde reis- en onkostenbeheersoplosing die specifiek is gericht
op de Chinese zakelijke reismarkt.
-- Globalisering: Concur heeft meer dan 20 jaar wereldwijde ervaring,
hetgeen zorgt voor waardevolle kennis voor bedrijven in China. Deze
ervaring met internationale en lokale wetgeving stelt Chinese bedrijven
in staat om naleving te bereiken, samen met efficiëntie in kostenbeheer
bij hun internationale groei. Concur werkt ook samen met een groot
aantal verschillende wereldwijde zakelijke partners om bedrijven te
helpen onkostenbeheer in het buitenland te vereenvoudigen, waaronder een
garantie voor de zorg voor werknemers die buitenlandse reizen
ondernemen, en om ervoor te zorgen dat bedrijven significante
BTW-teruggaves kunnen bereiken.
-- Digitale Transformatie: Concur zorgt dat Chinese bedrijven significante
financiële processen kunnen digitaliseren. Door middel van digitale
transformatie kunnen bedrijven profiteren van meer efficiëntie, terwijl
ze menselijke fouten wegnemen. Concur houdt uitgaven van medewerkers bij
en zorgt voor verhelderende rapportage aan het bedrijfsmanagement en
financiële teams, op ieder moment en overal. In deze rapporten
verzamelt Concur toestemming voor reizen, boekingen, en uitgaven en
creditcardtransacties van medewerkers in een eenduidig systeem, waardoor
u een duidelijk overzicht krijgt van de uitgaven van medewerkers,
waardoor bedrijven de juiste maatregelen voor kostenbeheer kunnen nemen.
Concur blijft zorgen voor innovatieve technologieën in cloud computing,
big data en mobiele technologie, voor het zakelijke financiële
management, waarmee de financiële transformatie wordt versneld.

"China vertegenwoordigt enorme kansen op de markt, en wij kijken ernaar uit de diensten die we al aanbieden uit te breiden naar multinationale Chinese bedrijven", zei Mike Eberhard, President van Concur Global. "Met China DataCom Corporation kunnen wij de beste dienstverlening voor reis- en onkostenbeheer voor Chinese bedrijven in de cloud leveren. Dit is slechts het begin, aangezien Concur zal blijven investeren in lokalisatie, globalisering en digitale transformatie, waarbij we samenwerken met CDC en andere partners in China, om Chinese bedrijven zowel lokaal als in het buitenland ondersteunen", voegde hij toe.

"Als joint venture tussen SAP en China Communications Services Co., Ltd. is de CDC en belangrijke leverancier van clouddienstverlening in China, met een veilig, gestandaardiseerd en efficiënt cloud-dienstverleningssysteem", zei Chen Xiaomin, General Manager bij China DataCom Corporation. "Door middel van dit partnerschap zullen wij ervoor zorgen dat de cloudgebaseerde producten van Concur de toonaangevende applicaties van de wereld en eersteklas gelokaliseerde dienstverlening aan meer Chinese bedrijven leveren".

Over Concur

Concur, een SAP-bedrijf, heeft een wereldwijde visie op werk, en biedt cloud-gebaseerde dienstverlening aan, waarmee het eenvoudig wordt om reizen en onkosten te beheren. Door data, applicaties en mensen te verbinden zorgt Concur voor een moeiteloze ervaring en volledige transparantie van kosten, waar of wanneer deze ook worden gemaakt. Diensten van Concur passen zich aan aan individuele voorkeuren van werknemers en worden geschaald om te voldoen aan de behoeften van zowel kleine als grote bedrijven, zodat zij zich kunnen richten op de zaken die belangrijk zijn voor hun bedrijf. Ga voor meer informatie naar www.concur.cn [http://www.concur.cn/].

CONTACTPERSOON: concur@edelman.com [mailto:concur@edelman.com]

Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20151103/283657LOGO


Concur

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234