Hengelsport- & Botenbeurs pakt groots uit voor 15e editie

Ook dit jaar vindt de Hengelsport- en Botenbeurs plaats in Jaarbeurs Utrecht. Op 2, 3 en 4 december, net voor Sinterklaas, vullen 160 standhouders uit binnen- en buitenland hun stands met hengelsportmaterialen voor het nieuwe seizoen. De beursoppervlakte bedraagt in totaal 20.000 m2 en is hiermee de grootste Hengelsport- en Botenbeurs van Europa.

Tijdens de vijftiende editie van de Hengelsport- en Botenbeurs zal er groots uitgepakt worden; de bezoeker kan de vertrouwde gemoedelijke sfeer verwachten, maar wordt daarnaast ook verrast met tal van nieuwe activiteiten. Nieuw dit jaar is bijvoorbeeld de Vaste Stokkenshow, een unieke show met dertien meterlange hengels strak in het gelid naast elkaar. Ook is er een groot waterbassin met levende vissen waarin verschillende demonstraties worden verzorgd met betrekking tot alle sportvisdisciplines.

Voor alle soorten sportvissers, zowel de beginner als de expert, is er wat te doen. Liefhebbers kunnen nieuwe materialen bekijken, bekende vissers vragen stellen, geïnformeerd worden en meedoen met verschillende activiteiten. Voor de karpervisser is er zelfs een karperplein opgezet: Carpsquare. Carpsquare vormt een centraal onderdeel van de Hengelsport- en Botenbeurs met veertig karpergerelateerde stands. Ook voor kinderen is de Hengelsport- en Botenbeurs een beleving. Er zijn leuke activiteiten opgezet, zoals de drilsimulator, waar kinderen de strijd aan kunnen gaan met tonijnen en zwaardvissen.

In 2016 wordt ook de lijn doorgezet die het predicaat 'Botenbeurs' verdient. Vraag en aanbod komen hier bijeen. Standhouders laten hun mooiste visboten, buitenboordmotoren en fishfinders zien. De botenbeurs biedt de bezoeker de kans om alles vrijblijvend te bekijken en er kunnen afspraken worden gemaakt voor proefvaarten.

Hengelsport- & Botenbeurs

plaats:
Utrecht

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234