Anneke Blok ontvangt eerste ZUS, 's werelds eerste glopinie

Vandaag hebben de zussen Anneke Blok, actrice en moeder van Soof, en Marina Blok, hoofd drama NTR, in de Amsterdam de eerste twee exemplaren ontvangen van ZUS.
 
ZUS is een magazine voor vrouwen op zoek naar inhoud met humor: lippenstift op en tanden erin, in krijtstreep op gympen. ZUS, een uitgave van HP/De Tijd, is een nieuw magazine dat vanaf 30 november in de winkels ligt. ZUS zit boordevol kunst, cultuur, wetenschap, politiek en met de nodige zelfspot. ZUS, 's werelds eerste glopinie, is vanaf vandaag overal te koop.
 
Hoofdredacteur Marianne Verhoeven is trots op haar ZUS: "ZUS is volwassen en nog steeds speels. ZUS zoekt diepgang, en waar het kan met een knipoog: interviews, reportages, portretten en nog meer ZUS & ZOOI. Kortom: alles wat vrouwen raakt, intrigeert, verrast en aan het lachen maakt. En waarom een nieuwe titel? Her en der is goede inhoud en humor wel te vinden, maar altijd versnipperd en verspreid. Ik wil graag een blad maken dat al die elementen en nog veel meer heeft. Meer een lees- dan een bladerblad. Vandaar ZUS," aldus Verhoeven.
 
Ook in elke ZUS: BankZitters, M'n ZUS, Pikorde, Werk enZo, ReiZen, Fundaverslaafd, ExpoZIEtie. Elk nummer heeft een eigen thema. Zo staan in het eerste nummer vrouwen in de politiek centraal, in het tweede nummer ligt de focus op de zakelijke vrouw. ZUS verschijnt iedere twee maanden.
 
Extra in ZUS 01: de film Soof 2. Een groot interview met Lies Visschedijk, een driegesprek met Achmed Akkabi, Daan Schuurmans en Fedja van Huêt, en een portret van Anneke en Marina Blok.
 
Alle bezoekers van de Ladies Night van Soof 2 ontvangen in de goodie bag een gratis exemplaar van ZUS.
 

Voor meer foto's, vragen en interviewverzoeken kunt u contact opnemen met Robyn Samsom (+31 6 22291988) of zus@hpdetijd.nl. Kijk alvast op zus.hpdetijd.nl

HP/De Tijd

plaats:
Amsterdam

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234