Heemskerk & Bolte Accountants sluit zich aan bij de Schipper Groep

Barendrecht, 25 november 2016 - Heemskerk & Bolte Accountants heeft de aansluiting gezocht bij de Schipper Groep. Per 1 december a.s. zal het accountantskantoor uit Capelle aan den IJssel met al haar medewerkers verhuizen naar de vestiging van Schipper in Barendrecht.

Heemskerk & Bolte is een mkb-praktijk hoofdzakelijk actief in de regio's Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Gouda. Reden voor het samengaan met de Schipper Groep is de verbreding van de dienstverlening en het waarborgen van de continuïteit voor relaties en medewerkers. "Bij de keuze voor een partner stond de match in cultuur en kennis van de regio en sectoren voorop. De aanpak en visie van de Schipper Groep hebben daarbij de doorslag gegeven", aldus Oscar Bolte, partner bij Heemskerk & Bolte.

De Schipper Groep is een accountants- en advieskantoor met in totaal ruim 350 medewerkers verspreid over 11 vestigingen en geeft met deze stap verdere invulling aan haar groeiambities in Zuidwest-Nederland.

Geplaatst in:

Schipper Groep

plaats:
Barendrecht

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234