Calypso Technology krijgt de AWS Financial Services Competentie-status

SAN FRANCISCO, 30 november 2016 /PRNewswire/ -- Calypso Technology Inc. [http://www.calypso.com/], een toonaangevende leverancier van solutions op het gebied van cross-asset front to back-technologie voor financiële markten heeft vandaag bekendgemaakt dat het de Amazon Web Services (AWS) Financial Services Competentie-status heeft gekregen. Deze benoeming erkent Calypso's vaardigheid in het leveren van betrouwbare, efficiënte solutions voor kapitaalmarkten, beleggingsbeheer, verrekening, zekerheidsstelling, risicomanagement, en treasury- en liquiditeitenbeheer.

Met het behalen van de AWS Financial Services Competentie-status onderscheidt Calypso zich als lid van het AWS Partner Network (APN) dat niet alleen relevante technische bekwaamheid heeft laten zien maar ook bewezen klantsucces met het consistent leveren van solutions in de AWS Cloud-omgeving. APN partners moeten beschikken over diepgaande kennis van het AWS-platform en hebben assessments moeten afleggen over de veiligheid, prestatie en betrouwbaarheid van hun solutions.

"Wij zijn verheugd om als een van de eerste APN partners de AWS Financial Services Competentie-status te ontvangen," aldus Tej Sidhu, Chief Technology Officer bij Calypso. "Het is een groot voordeel voor klanten dat ons platform op de AWS Cloud loopt. Ze kunnen snel nieuwe omgevingen creëren en daarmee zowel het implementatie- als het upgradeproces flink versnellen."

De AWS Cloud maakt schaalbare, flexibele en kosteneffectieve solutions mogelijk voor bankieren en betalingen, kapitaalmarkten en verzekeringsorganisaties van alle afmetingen, van startups tot wereldwijd opererende bedrijven. Ter ondersteuning van de naadloze integratie en implementatie van deze solutions, heeft AWS het Financiële Dienstverlening Partner Compententieprogramma (Financial Services Partner Competency Program) in het leven geroepen waarmee klanten kunnen zien welke APN Partners binnen Consulting en Technologie beschikken over diepgaande ervaring en expertise binnen de sector.

Calypso is onlangs onderscheiden tot Technologieleverancier van het Jaar 2016 door Asia Risk Magazine. Ze werden leider genoemd in het Gartner Magic Quadrant voor Handelsplatforms 2016, en werden het verst geplaatst op de as "Volledigheid van visie". Volgens de IBS Sales League Tabel 2016 is Calypso voor het zevende jaar de bestverkopende Treasury en Kapitaalmarkten Solution.

Over Calypso Technology, Inc.

Calypso Technology, Inc. is een toonaangevende leverancier van solutions op het gebied van cross-asset front to back-technologie voor financiële markten. Het voorziet klanten van een enkel platform voor consolidatie, innovatie en groei. Met 19 jaar ervaring in het leveren van software en diensten voor handel, risicomanagement, gegevensverwerking en boekhouding, brengt de Calypso-solution eenvoud binnen complexe zakelijke en technologische uitdagingen. Calypso solutions richten zich op de behoeften van de kapitaalmarkten, beleggingsbeheer, verrekening, zekerheidsstelling, en treasury- en liquiditeitenbeheer. Cliënten kunnen hun voordeel doen met grotere efficiëntie, verbeterde risicomanagement, betere verdeling van kapitaal, snellere regelnaleving, snellere marktintroductietijd, en lagere totale eigendomskosten. Calypso Technology biedt solutions die de betrouwbaarheid, aanpasbaarheid en schaalbaarheid verbeteren.

Calypso wordt door meer dan 34.000 marktprofessionals in meer dan 60 landen gebruikt en vertegenwoordigt meer dan 200 financiële instellingen door heel Azië, Noord- en Zuid-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Calypso Technology heeft meer dan 700 werknemers in 21 vestigingen over de hele wereld, en de hoofdvestiging In San Francisco, Californië. "Calypso" is een geregistreerd handelsmerk van Calypso Technology, Inc. in de Verenigde Staten, de Europese Unie en andere jurisdicties. Handelsmerken en dienstmerken van andere partijen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren en moeten als zodanig worden beschouwd. www.calypso.com [http://www.calypso.com/]

www.calypso.com [http://www.calypso.com/]

Mediacontacten:

Calypso TechnologyChris Shaynechris_shayne@calypso.com [mailto:chris_shayne@calypso.com]+1 415 530 4147


Calypso Technology

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234