Jos Vink volgt Els Molenaar op als CEO Blauw Research

Na tien jaar werkzaam te zijn geweest bij Blauw Research, waarvan de laatste vijf jaar in de rol van CEO, heeft Els Molenaar besloten dat het tijd is om het bureau te verlaten. Per 1 december volgt Jos Vink Els op als CEO. Jos is nu managing partner en lid van het MT. Jos Vink: "Ik ben trots om Els te mogen opvolgen. Blauw is het mooiste bureau van Nederland. We hebben een geweldig team dat niets liever doet dan hun klanten vooruit helpen. Els heeft enorm veel voor Blauw betekend. Ze heeft bergen werk verzet en heel veel voor elkaar gekregen. We gaan haar Rotterdamse manier van werken en haar niet aflatend optimisme erg missen."

Over Els Molenaar
Els is de afgelopen vijf jaar de drijvende kracht geweest achter diverse veranderingen waardoor Blauw het toonaangevende bureau blijft dat het altijd is geweest. Blauw profileert zich als innovatieve, strategische partner met 'creating positive change' als leidraad. 'Marktonderzoek is veel meer dan het leveren van insights', aldus Els Molenaar. Els gaat zich de komende maanden bezinnen op haar verdere toekomst. Hoe die eruit ziet weet ze nog niet, maar wel dat vernieuwen van organisaties centraal komt te staan.

Over Jos Vink
Jos heeft uiteenlopende opdrachten voor veel verschillende opdrachtgevers gedaan en heeft een specialisatie in retail en financiële dienstverlening. De laatste jaren is hij bezig geweest met het ontwikkelen van nieuwe diensten die opdrachtgevers van Blauw in staat stellen om relevant te zijn voor hun doelgroepen

Over Blauw
Blauw, gevestigd aan de Weena in Rotterdam, is een toonaangevend marktonderzoekbureau op het gebied van Marketing en Product Management, Merk en Communicatie en Customer Experience Management. Onze organisatie heeft kantoren in Duitsland, Engeland en Nederland en meer dan 90 mensen in dienst. Ons motto is: Creating Positive Change: wij bieden inzichten, die klanten helpen te verbeteren en succesvolle veranderingen teweeg te brengen. Ga naar www.blauw.com voor meer informatie.

Voor meer informatie:
Blauw Research
Jos Vink, Managing Partner
T: (010) 4000 900 | 06 246 129 21
E: Jos.Vink@blauw.com

Blauw Research

plaats:
Rotterdam
website:
http://www.blauw.com

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234