HP/De Tijd lanceert glossy opiniemagazine ZUS

Op 30 november verschijnt 's werelds eerste glopinie, ZUS by HP/De Tijd. ZUS zit boordevol kunst, cultuur, wetenschap, politiek en af en toe met de nodige zelfspot. Marianne Verhoeven, hoofdredacteur van ZUS en uitgever van HP/De Tijd, over de inhoud van ZUS: "ZUS staat vol interviews, reportages, portretten en nog meer ZUS & ZOOI. Kortom: alles wat vrouwen raakt, intrigeert, verrast en aan het lachen maakt."

En waarom deze nieuwe titel? "Her en der is goede inhoud en humor wel te vinden, maar altijd versnipperd en verspreid. Ik wil graag een blad maken dat al die elementen en nog veel meer heeft. Meer een lees- dan een bladerblad. Vandaar ZUS" aldus Verhoeven.

Het allereerste exemplaar wordt op woensdagochtend 30 november feestelijk uitgereikt aan actrice Anneke en Marina Blok, Hoofd drama NTR.

UITNODIGING:
Het allereerste exemplaar wordt op woensdagochtend 30 november feestelijk uitgereikt aan ZUSSEN actrice Anneke en Marina Blok, Hoofd drama NTR, in boekhandel AKO op de Beethovenstraat 42 in Amsterdam. U bent van harte welkom van 09.30 tot 10.30 uur. Uw recensie-exemplaar van ZUS ligt voor u klaar.

Voor vragen en interviewverzoeken kunt u contact opnemen met Robyn Samsom (+31 6 22291988) of zus@hpdetijd.nl.
Als je aanwezig wilt zijn, laat het ons weten zus@hpdetijd.nl

Kijk alvast op zus.hpdetijd.nl

HP/De Tijd

plaats:
Amsterdam

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234