Flevosap en Meestersap proeven op Allerhande Kerstfestival

Flevosap en Meestersap proeven op Allerhande Kerstfestival

Flevosap Winteravond, en Meestersap in de smaken Appel/Rabarber, Appel/Peer, en Appel/Peer/Blauwe bes zijn exclusief bij Albert Heijn verkrijgbaar. Bezoekers kunnen ze uitgebreid proeven tijdens het Allerhande Kerstfestival op 9, 10 en 11 december.

Lekker eten en drinken, daar draait het om op het Allerhande Kerstfestival in het Utrechtse Spoorwegmuseum. Daarom is het lekkerste eten en drinken bij elkaar gebracht als inspiratie voor de feestmaand - en alle andere lekkere eetmomenten in het jaar. De premium vruchtensappen Flevosap en Meestersap laten zich van hun beste kant zien met de smaken die alleen bij Albert Heijn verkrijgbaar zijn.

Flevosap Winteravond
Een hartverwarmende combinatie van puur appelsap met een beetje vlierbessensap en glühweinspecerijen. Dat is Flevosap Winteravond, het sap waar je de smaak ziet zitten. Koud heerlijk om te drinken maar warm, net als Glühwein, nóg lekkerder. Bezoekers van het Allerhande Kerstfestival kunnen deze succesvolle rode seizoensvariant uitgebreid proeven én ontvangen een bon voor 25 procent korting op de 1-literflessen in een AH-winkel. Ook kan al tijdens het event Winteravond met korting worden gekocht om thuis direct te kunnen genieten.

Meestersap
Verrassend frisse smaken, daaraan laat Meestersap zich herkennen. Meestersap wordt gemaakt van honderd procent biologisch geteeld fruit, persoonlijk geselecteerd door de Meestersap-keurmeesters. Het sap wordt vervolgens zonder toevoeging van enig conserveringsmiddel en/of andere stoffen gebotteld in de karakteristieke flessen van 750 en 250 ml. Tijdens het Allerhande Kerstfestival kunnen jong en oud kennismaken met alle drie smaken Appel/Rabarber, Appel/Peer, en Appel/Peer/Blauwe bes. Verder is er een kortingsbon van vijftien procent voor aankoop bij Albert Heijn, en korting bij aankoop tijdens het Kerstfestival.

Allerhande Kerstfestival
Het Allerhande Festival is een initiatief van Albert Heijn. Kijk voor de plattegrond en meer informatie op https://allerhandekerstfestival.ah.nl. Voorgenieten kan op flevosap.nl en meestersap.nl.

Het bijgevoegde beeldmateriaal is vrij van rechten. Voor meer informatie of beelden in hoge resolutie kunt u contact opnemen met Alex Poortinga, salesmanager, 0321 - 33 17 42 of verkoop@flevosap.nl. Wij stellen het op prijs als u een pdf van uw gedrukte bericht of link van uw digitale bericht mailt.

Flevosap bv

plaats:
Biddinghuizen

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234