CanalDigitaal nog interactiever met nieuwe TV App

Met de introductie van de CanalDigitaal TV App wordt satelliet tv van CanalDitaal steeds interactiever. De CanalDigitaal TV App speelt in op het veranderende kijkgedrag van de consument en maakt het voor CanalDigitaal klanten mogelijk om nu overal in Nederland tv te kijken waar, wanneer en hoe men dat wil.

De nieuwe CanalDigitaal TV App geeft alle CanalDigitaal klanten toegang tot meer dan 40 tv-zenders via zijn smartphone, tablet of pc. Daarnaast heeft de app nog een aantal andere functionaliteiten zoals een tv-gids, streamen via Chromecast of AppleTV en het bedienen van de tv. Alle CanalDigitaal klanten met een BasisHD-pakket of hoger maken gratis gebruik van de CanalDigitaal TV App.

In de komende maanden wordt de CanalDigitaal TV App nog verder uitgebreid. Functies zoals herinneringen inplannen, opgenomen programma's bekijken, programma gemist worden later toegevoegd.

Over CanalDigitaal
CanalDigitaal is onderdeel van de M7 Group. M7, gevestigd in Luxemburg, is een van Europa's snelst groeiende aanbieders van satelliet- en IP-diensten voor consumenten en de zakelijke markt. M7 voert de merken CanalDigitaal en Online.nl in Nederland, TV VLAANDEREN in Vlaanderen en TéléSAT voor het Franssprekende deel van België, AustriaSat/HD Austria in Oostenrijk, Skylink in Tsjechië en Slowakije en M7 Deutschland voor Duitsland. M7 bedient ruim 3 miljoen kijkers met honderden tv- en radiozenders via satelliet en internet in digitale en HD-kwaliteit. M7 Platform Services biedt omroepbedrijven end-to-end satellietdistributie-oplossingen voor Direct-To-Home, kabel- en IPTV-ontvangst.

Geplaatst in:

Voor achtergrondinformatie, interviewverzoeken en/of vragen, kunt u contact opnemen met press@M7Group.eu of tel. +35 226 096 10

CanalDigitaal

plaats:
Luxemburg

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234