"Making America Great Again": de Powerball houdt Nederland in zijn greep met EUR 382 miljoen

AMSTERDAM, November 24, 2016 /PRNewswire/ --Enorme toename van Nederlandse online lotenverkoop voor Amerikaanse loterijen 
Sommige Amerikanen overwegen momenteel te emigreren, maar andersom zijn Nederlanders juist nu gefascineerd door het enorme Amerikaanse Powerball-spektakel. 's Werelds grootste loterij biedt zaterdag een jackpot van omgerekend EUR 382 miljoen en tienduizenden Nederlanders spelen daarom deze week Powerball online via theLotter [https://www.thelotter.com/nl/loterij-loten/usa-powerball/?utm_source=Press_Release&utm_medium=Netherlands&utm_term=PowerballPage&utm_campaign=PR_US359M_PB_2016_11_24_nl ] .
Nederland heeft de smaak flink te pakken, helemaal sinds een jaar geleden een speler uit Irak via theLotter in de VS de jackpot van $ 6.4 miljoen won. Daarna won een man uit Quebec in januari de tweede prijs in de trekking om $ 1.6 miljard. Lokale medewerkers van theLotter in de VS hadden hun loten gekocht en gescand en na de winst heeft theLotter ze overgevlogen naar de VS zodat ze daar persoonlijk hun prijzen konden ophalen. Als gevolg van dit succes steeg de online verkoop voor loten via theLotter.com [https://www.thelotter.com/nl/?utm_source=Press_Release&utm_medium=Netherlands&utm_term=Homepage&utm_campaign=PR_US359M_PB_2016_11_24_nl ] enorm. De laatste week loopt het echter bijzonder op nu er een nieuwe recordjackpot te winnen valt.
Als eerste in onze branch heeft theLotter het groene licht gekregen van de officiële lotterijcommissie in Oregon om daar geheel volgens de regels via de officiële kanalen papieren loten te mogen kopen voor onze internationale klanten voor de Powerball, Mega Millions en de Staatsloterij van Oregon!
Zeker nu de jackpot in de Powerball op een duizelingwekkende EUR 382 miljoen staat kunnen onze klanten van over de hele wereld er zeker van zijn dat het agentschap van theLotter in Oregon op een veilige en betrouwbare manier de honderduizenden aanvragen voor loten kan verwerken - inclusief de tienduizenden aanvragen van spelers in Nederland!
TheLotter.com is 's werelds voornaamste serviceverlener voor de aankoop van loterijloten en de site berekent geen commissie op gewonnen prijzen. Sinds 2002 hebben theLotter-spelers $ 56 miljoen aan prijzen gewonnen; eind 2015 won een Iraakse klant de jackpot van $ 6.4 miljoen in Oregon. Sinds januari 2016 zijn er via theLotter Powerball-miljonairs bijgekomen in Canada, El Salvador en Australië! Lees alle verhalen over winnaars hier [https://www.thelotter.com/nl/loterij-winnaars/?utm_source=Press_Release&utm_medium=Netherlands&utm_term=WinnersPage&utm_campaign=PR_US359M_PB_2016_11_24_nl ] .
** De jackpot voor de US Powerball van zaterdag 26 november 2016 staat op het moment op een geschatte $ 403 miljoen US dollars. Prijzen aangehaald in dit artikel zijn bij benadering omgerekend naar euro's. 

 
Contact: theLotter  
Tel: +44-20-3150-0476 
Email:media@thelotter.com  


 theLotter

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234