60-jarig bestaan en nieuwe website voor vereniging SZS

De branchevereniging voor de Scheepsbenodigdhedenhandelaren, Zeilmakers en Scheepstuigers (SZS) viert haar 60-jarig bestaan en presenteert vandaag haar nieuwe website. De SZS-leden zijn divers, van watersport- en industriële zeilmakerijen tot tentenverhuurders en vlaggenfabrikanten. De leden staan voor maatwerk, vakmanschap, kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit. De nieuwe website biedt inzicht in wie de leden zijn en wat ze doen en geeft informatie over de toegevoegde waarde van de dienstverlening van de vereniging.

Kees van de Gruiter, voorzitter van de SZS, is blij met het resultaat van de nieuwe website. 'Met trots presenteer ik de nieuwe website van onze vereniging. De website biedt informatie aan onze leden, potentiële leden en overige bezoekers. Informatie die in een heldere en overzichtelijke menustructuur wordt gepresenteerd, zodat de bezoeker gemakkelijk vindt waar hij naar zoekt.' Via de leden zoekfunctie zijn de leden van de SZS gemakkelijk vindbaar. Zowel voor consumenten, potentiële leden en toeleveranciers. 'De website sluit uiteraard aan bij de waarden waar de leden van onze vereniging voor staan: maatwerk, vakmanschap, kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit. Dat zijn de uitgangspunten volgens welke zij werken; elke dag opnieuw!', aldus de voorzitter.

De SZS behartigt de collectieve en individuele belangen van haar leden op economisch, juridisch en sociaal vlak. Zo kunnen de leden gebruik maken van de algemene leveringsvoorwaarden en zit de SZS namens de leden aan tafel bij cao-onderhandelingen en geeft advies over arbeidsrechtelijke zaken. De vereniging staat voor een diversiteit aan leden: van watersport- en industriële zeilmakerijen, tentenverhuurders, dekkledenfabrikanten, scheepstuigers en vlaggenfabrikanten, tot keurbedrijven en producenten van hijs- en hefmiddelen. Deze bedrijven leveren producten aan zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Voor meer informatie over de leden en de vereniging: www.nederlandsezeilmakerijen.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de SZS, szs@wispa.nl of 013- 594 45 12

Vereniging SZS

plaats:
Tilburg
website:
www.nederlandsezeilmakerijen.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234