ISG neemt Mindtree op in top 15 van dienstverleners in uitbesteding

BANGALORE en WARREN, New Jersey (Verenigde Staten), November 24, 2016 /PRNewswire/ --

Mindtree [http://www.mindtree.com ], een toonaangevend bedrijf in digitale transformatie en technologiediensten, kondigde vandaag de opname in de top 15 aan van 'Sourcing Standout' door Information Services Group [http://www.isg-one.com ] (ISG), een toonaangevend bedrijf in technologisch inzicht, marktinformatie en adviesdiensten.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203 )Mindtree was volgens de Global ISG Index(TM) in het derde kwartaal van 2016 een van de toonaangevende dienstverleners in de categorie 'Breakthrough 15' voor de regio's EMEA en Noord- en Zuid-Amerika. Dit wordt bepaald op basis van de jaarlijks verworven contractwaarde in de laatste 12 maanden.  

De ISG Index(TM), die nu voor het 56e opeenvolgende kwartaal is uitgebracht, biedt een onafhankelijke, driemaandelijkse beoordeling van de laatste gegevens en trends in uitbestedingsdiensten. Elk kwartaal wordt voor elke regio de top 15 van dienstverleners benoemd in de categorieën 'Big 15' (meer dan $ 10 miljard omzet), 'Building 15' (omzet tussen $ 2 en $ 10 miljard) en 'Breakthrough 15' (minder dan $ 2 miljard omzet). Elke Top 15-categorie omvat dienstverleners die actief zijn in de traditionele markt voor uitbesteding, evenals dienstverleners die concurreren in de 'as-a-service'-markt, waaronder IaaS- en SaaS-leveranciers.

"Om zeven kwartalen op rij in deze categorie te worden erkend is een weerspiegeling van onze deskundigheid in digitale en beheerde dienstverlening. Onze consistente focus in een wereld die wordt getransformeerd door digitale en cloud-diensten heeft ons in deze sectoren een reputatie bezorgd als zijnde een betrouwbare partner voor onze klanten," aldus Rostow Ravanan, CEO en MD van Mindtree.

De opname van Mindtree in de ISG Index(TM) is gebaseerd op gegevens die het bedrijf elk kwartaal bij ISG indient.

"De ISG Index(TM) is al bijna 15 jaar de gezaghebbende bron voor marktinformatie met betrekking tot transactiestructuren en begrippen op het gebied van uitbesteding, goedkeuring in de sector, geografische prevalentie en prestaties van dienstverleners," zei Paul Reynolds, Chief Research Officer van ISG. "Mindtree handhaaft zich als toonaangevende en groeiende speler op de wereldwijde markt voor digitale diensten, op basis van de omvang van activiteiten in verhouding tot andere aanbieders in de sector."

Over Information Services Group  

Information Services Group (ISG) is een toonaangevend bedrijf in technologisch inzicht, marktinformatie en adviesdiensten, en heeft wereldwijd meer dan 500 klanten die worden geholpen bij het bereiken van operational excellence. ISG ondersteunt organisaties uit de particuliere en publieke sector bij het transformeren en optimaliseren van hun operationele omgevingen door middel van onderzoek, benchmarking, advies en beheerde diensten. De focus ligt hierbij op informatietechnologie, transformatie van bedrijfsprocessen, diensten op het gebied van programmabeheer en enterprise resource planning (ERP). ISG wordt vanwege zijn meer dan vijf jaar ervaring als wereldwijde marktleider in informatie en advies en de meest diepgaande gegevensbron in de sector door klanten gevraagd om unieke inzichten en innovatieve oplossingen bij gebruik van technologie. Het bedrijf, afkomstig uit Stamford (Verenigde Staten), heeft meer dan 1.000 medewerkers en is in meer dan 21 landen actief.  Bezoek voor meer informatie http://www.isg-one.com.

Over Mindtree 

Mindtree [http://www.mindtree.com ] [NSE:MINDTREE] levert digitale transformatie- en IT-diensten, van ideeënvorming tot uitvoering, waarmee Global 2000-klanten hun concurrenten kunnen overtreffen. Mindtree is 'digitaal geboren' en gebruikt een flexibele aanpak gericht op samenwerking om op maat gemaakte oplossingen voor de hele digitale waardeketen te creëren. Tegelijkertijd helpt onze uitgebreide expertise op het gebied van infrastructuur en applicatiebeheer uw IT te optimaliseren tot een strategisch middel. Of u uw bedrijf nu moet differentiëren, uw bedrijfsfuncties wilt vernieuwen of de omzetgroei wilt versnellen, wij kunnen u helpen. Ga naar http://www.mindtree.com  voor meer informatie.


 
INDIA  
Debi Senapati  
Mindtree  
+91-99805 56784  
Debi.senapati@mindtree.com  

VERENIGDE STATEN  
Andrea Dunbeck  
Matter Communications  
978-518-4555  
adunbeck@matternow.com  

EUROPA  
Imogen Nation 
Hotwire 
+4420-7608-4675 
imogen.nation@hotwirepr.com  Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203
Mindtree

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234