Saskia Wagenmakers commercieel directeur bij iProspect

Per 1 december 2016 start Saskia Wagenmakers als commercieel directeur bij iProspect. Zij volgt in die rol Malou Cornet op die het bedrijf verlaat om een jaar te gaan reizen. Saskia Wagenmakers werkt sinds 1998 in de digitale media. In haar nieuwe rol gaat Saskia rapporteren aan Mark van Dijk, CEO van iProspect. Tevens treedt zij toe als lid van het management team van iProspect.

iProspect werkt samen met zijn klanten aan het optimaliseren van digitale contactmomenten en het bereiken van de juiste doelgroep. Dankzij de beste specialisten, de juiste producten en door gebruik te maken van toonaangevende en in-house ontwikkelde technologie is het bedrijf in staat het verschil te maken voor zijn klanten en bij te dragen aan een winstgevende strategie.

Mark van Dijk, CEO van iProspect Nederland: "Het management team en ik zijn zeer verheugd dat Saskia deze taak op zich neemt en wij zijn ervan overtuigd dat zij een uitstekende commercieel directeur zal zijn. Saskia is een zeer sterke en ervaren kracht met een bewezen staat van dienst binnen onze industrie. Zij gaat in haar nieuwe rol een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere commerciële strategie van iProspect en onze op stabiele groei gerichte ambitie - 'Driving Business Performance' - verder gaan vormgeven."

Saskia Wagenmakers: "Ik ben heel blij met mijn benoeming tot commercieel directeur van iProspect. Ik ga werken bij een A-speler in de online performance marketing, die voorop loopt qua data-driven programmatic marketing. Ik kijk ernaar uit samen met de professionals van iProspect succesvolle resultaten te gaan neerzetten voor haar klanten en het bedrijf."

iProspect is onderdeel van Dentsu Aegis Network Netherlands (DAN). DAN is het moederbedrijf van 10 gespecialiseerde media, marketing en communicatiebureaus. De bureaus: Carat, Vizeum, iProspect, Amplifi, Amnet, Posterscope, Isobar, Social Embassy, The Story Lab, ACHTUNG!mcgarrybowen en MKTG, werken samen aan de beste geïntegreerde merk-, media- en digitale communicatieoplossingen voor lokale en internationale klanten.

iProspect the Netherlands

plaats:
Amsterdam
website:
http://www.iprospect.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234