Particuliere participatie- en investeringsmaatschappij breidt uit: ND GROUP versterkt directieteam

EINDHOVEN, Nederland, November 23, 2016 /PRNewswire/ --De ND GROUP, een participatie- en investeringsmaatschappij met het hoofdkantoor in Eindhoven (NL), versterkt zijn directieteam. De in 2008 in Düsseldorf opgerichte ND GROUP investeert in een verscheidenheid van sectoren en voert op dit moment een portfolio van meer dan 30 ondernemingen met in totaal 12.000 medewerkers. Het spectrum omvat bedrijven uit de bedrijfstakken infrastructurele dienstverleningen, energie, mode, real estate, financiële dienstverlening, technologie en food & beverage.
- Ivan Racic (41) werd tot Chief Financial Officer benoemd en is lid van het Management Board van de ND GROUP. De nieuwe CFO is afgestudeerd in bedrijfskunde in Bielefeld en Mannheim evenals aan de Freie Universität Bozen, heeft een master's degree en is een gecertificeerd (Duits) belastingadviseur. Ivan Racic begon zijn carrière in 1995 bij WestLB, voordat hij in 2003 naar PwC ging. Hij bekleedde in Düsseldorf en New York topposities en deed als Senior Tax Manager ruime ervaring op het gebied van Finance, Legal en International Tax op. In 2011 werd hij tot CFO van een gerenommeerde stichting benoemd.
- Kaan Savul (47) draagt per direct de verantwoordelijkheid voor de marketing van de internationaal opererende groep. De in Aken opgegroeide Rijnlander is afgestudeerd in de Toegepaste Wetenschappen aan de universiteit van Keulen en beschikt over een groot aantal certificaten en onderscheidingen op het gebied van marketing. Kaan Savul bekleedde meer dan 20 jaar in verschillende landen, zoals de Verenigde Arabische Emiraten (Abu Dhabi & Dubai), Turkije en Duitsland, leidinggevende posities. Als CMO zal Kaan Savul de expansie van de ND Group door de opbouw van marketingstrategieën voor de verschillende sectoren sturen.
- Ulrich Krockenberger (46) werd tot Chief Legal Officer benoemd. De jurist was Senior Manager bij PwC Legal en adviseerde internationaal opererende Japanse ondernemingen in juridische kwesties en bij M&A-projecten in Duitsland en heel Europa. Na zijn studie in Münster en Potsdam begon de jurist zijn carrière in een advocatenkantoor in Tokio voordat hij naar PwC kwam.
Nazif Destani, oprichter en CEO van de ND GROUP: "Wij zullen in de toekomst nog sterker groeien dan tot nu toe en ik verheug mij er buitengewoon op dat deze drie sterke leiders onze managementcompetentie voor alle verdere stappen versterken."
Perscontact:
ND GROUP | Kaan Savul  | Tel: +31(0)6-15-44-51-32  | kaan.savul@nd.net
osicom | Wolfgang Osinski | Tel.: +49(0)211-15-92-62-60 | wolfgang.osinski@osicom.deND GROUP

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234