Wereldwijde aandacht & marktleiders: derde China International Silver Industry Exhibition gehouden in Guangzhou

GUANGZHOU, China, 21 november 2016 /PRNewswire/ -- Op 13 november 2016 is de derde China International Silver Industry Exhibition afgesloten in de Guangzhou Poly World Trade Center. De expositie op het gebied van ouderenzorg besloeg 22.000 vierkante meter, er namen meer dan 300 gerenommeerde merken op het gebied van ouderenzorg van over de hele wereld deel en er werden 32.916 bezoekers ontvangen. Voortbouwend op het succes van de eerste twee exposities nam ook de derde China International Silver Industry Exhibition een voortrekkersrol binnen de sector door het faciliteren van diepgaande integratie van de voordelige middelen van de overheid, industrie en kanalen en het samenbrengen van wereldwijd toonaangevende producten, technologieën en trends op het gebied van ouderenzorg. Tijdens het evenement waren er vooruitstrevende concepten te zien die de branche naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20161114/438689 [http://photos.prnewswire.com/prnh/20161114/438689]

Het gezaghebbende event voor ouderenzorg heeft optimale commerciële resultaten mogelijk gemaakt

Deze editie was weer groter dan de vorige met dit jaar voor het eerst vijf grote expositieruimten: een ruimte voor buitenlandse exposanten, en thematische ruimten over barrièrevrije wonen, gezondheidszorg, slim pensioen en gezond leven. Het is gelukt de industriële keten van de ouderenzorg helemaal te ontleden. Dit gaf praktische inzichten in de marktsegmenten wat betreft ontwikkelingen en vooruitzichten. Tijdens het driedaagse evenement waren alle toonaangevende mondiale merken op het gebied van ouderenzorg aanwezig en demonstreerden hun meest innovatieve producten, technologieën en trends binnen de branche aan de bezoekers. In iedere expositieruimte bruiste het van activiteit, en exposanten hebben geprofiteerd van de wisselwerking met indrukwekkende resultaten op het gebied van handel en samenwerking.

Drukte tijdens conferentie over toekomstige ontwikkelingen

Tijdens de expositie werd ook de China International Silver Industry Conferentie Forum 2016 gehouden met het thema "Ouderenzorg - Beginnend aan een nieuw tijdperk van sociaal welzijn voor talloze mensen". Tijdens het Forum waren er onder meer 20 specifieke bijeenkomsten, waaronder de plenaire, sub- en speciale bijeenkomsten, inkoopbijeenkomsten en meer. Deze bijeenkomsten werden bijgewoond door meer dan 80 kopstukken uit de industrie, wetenschappers en experts uit de VS, Frankrijk, Australië, Japan, Nederland, Hongkong, Taiwan en het Chinese vasteland en er werden diepgaande discussies gevoerd over pensioenuitvoering, maatschappelijk werk, talentontwikkeling, huisvesting voor ouderen, gezondheidszorg en andere multidimensionale actuele kwesties. De activiteiten werden kundig gepresenteerd en goed ontvangen door collegaʹs uit de branche. Het driedaagse evenement trok meer dan 10.000 professionals uit binnen- en buitenland die de discussiefora bijwoonden. Samen maakten zij van het evenement een gezaghebbend platform waardoor er een dialoog plaatsvindt en ideeën worden uitgewisseld over de ouderenindustrie.

Bijeenkomst van inkopers wereldwijd, eenvoudige inkoop

De beurs trok meerdere toonaangevende inkopers van over de hele wereld dankzij de kracht van het merk van de expo en de uiteenlopende middelen van de exposanten. Tijdens het evenement werden goede zaken gedaan door inkoopallianties die onder meer de volgende sectoren vertegenwoordigen: huisvesting voor ouderen, pensioenfondsen, revalidatie-instellingen, ziekenhuiszorg en financiering en investering. Gezamenlijk werden er oneindig veel zakelijke mogelijkheden gegenereerd. Onder de bekende bedrijven waren onder meer R&F Properties, Henda, Vanke, Poly, en Yuexiu Property; CJKA, Australian Chinese Community Association, NEC, Business Investment Office van het Franse Consulaat in Guangzhou, Hong Kong's Po Leung Kuk, en andere overzeese institutionele kopers; Huichen Life, Taicheng Yiyuan, Yihe, Pacific Insurance, China Life Investment, en andere organisaties en bedrijven; en de Commissie voor Ouderenhuisvesting van de China Real Estate Association, Adviescommissie voor Ouderen in Hong Kong, Guangdong Property Industry Association, Guangdong Provincial Association of Property Management, en andere gezaghebbende verenigingen en institutionele groepen.

Ook in de toekomst blijft de beurs een veelzijdig, gesocialiseerd en internationaal uitwisselingsplatform voor de integratie van hulpmiddelen van mondiale industriële ketens, zowel stroomopwaarts als stroomafwaarts, en maakt tegelijkertijd een blauwdruk voor de toekomst van de ouderenindustrie. We hopen u in 2017 weer te zien!

Contact:

Ms. Xia Lingxu Tel: +86-20-8989-9600 / +86-135-7045-1966 E-mail: SICinfo@polycn.com [mailto:SICinfo@polycn.com]Photo: https://photos.prnewswire.com/prnh/20161114/438689


Organizing Committee of the 3rd China International Silver Industry Exhibition

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234