Pluralsight introduceert evaluatie- en leerpad voor Android-vaardigheden om technologieprofessionals te helpen bij voorbereiding op Google Associate Android Developer-certificering

Nieuw aanbod biedt technologieprofessionals de mogelijkheid Android-vaardigheden te evalueren en ontwikkelen en is een antwoord op de behoefte van de markt aan Android-ontwikkelaarsSALT LAKE CITY, 17 november 2016 /PRNewswire/ -- Pluralsight [http://go.pluralsight.com/C0013190], de wereldleider op het gebied van online leren voor technologieprofessionals, heeft vandaag een nieuwe en dynamische tool bekendgemaakt voor de evaluatie en training van ontwikkelvaardigheden voor Android. Het evaluatie- en leerpad voor ontwikkeling voor Android [https://www.pluralsight.com/paths/android] is samengesteld door experts uit de sector en is beschikbaar op Pluralsights educatieplatform voor technologie. Het voorziet ontwikkelaars van de meest directe route naar meer bekwaamheid in ontwikkeling voor Android.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160907/405106LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20160907/405106LOGO]

"Er bestaat wereldwijd veel vraag naar Android-ontwikkelaars en Google trekt er hard aan miljoenen ontwikkelaars meer vaardigheden te geven en te certificeren", zegt Mike Woodring, vicepresident van ontwikkelaarscontent bij Pluralsight. "Onze nieuwe evaluatietool voor Android-vaardigheden voorziet ontwikkelaars van een geloofwaardige en hoogwaardige oplossing om hun vaardigheden te benchmarken. We raden alle Android-ontwikkelaars aan onze evaluatie te doen, vooral als voorbereiding op Google's examen en certificering voor Associate Android Developers [https://developers.google.com/training/certification/]."

In slechts vijf minuten en twintig vragen, kwantificeert de nieuwe evaluatie van Pluralsight de Android-ontwikkelvaardigheden van een lid en krijgt hij/zij de mogelijkheid te zien hoe hoog zijn/haar vaardigheidsniveau is ten opzicht van andere Android-professionals. De evaluatieresultaten helpen de ontwikkelaar tevens hiaten in zijn/haar kennis te identificeren en trainingsadvies te krijgen over hoe vaardigheden te vergroten op het gebied van ontwikkelen voor Android.

Pluralsight streeft ernaar ontwikkelaars te helpen nieuwe technologieën onder de knie te krijgen. Ga voor meer informatie over Pluralsight naar www.pluralsight.com [http://go.pluralsight.com/C0013190].

Over Pluralsight

Pluralsight is een educatieplatform voor technologie voor ondernemingen en levert een eenduidige en complete leerervaring voor bedrijven over de hele wereld. Door een abonnementsservice kunnen bedrijven meebewegen met de snelle ontwikkeling van technologie, en kunnen ze vaardigheden, innovatie en efficiency vergroten. Pluralsight werd in 2004 opgericht en wordt gebruikt door Fortune 500-bedrijven. Het levert leden toegang on demand tot een digitaal ecosysteem aan leerhulpmiddelen, waaronder adaptieve vaardigheidstests, gerichte leerpaden, door experts geschreven cursussen, interactieve labs en live-mentoring. Ga voor meer informatie naar pluralsight.com [http://go.pluralsight.com/C0013190].

Contactpersonen Pluralsight PRMariangel Babbel, +1 801 784 9150mariangel-babbel@pluralsight.com [mailto:mariangel-babbel@pluralsight.com]

Method CommunicationsKaty Kenealy, +1 801 828 6056Katy@methodcommunications.com [mailto:Katy@methodcommunications.com]


Pluralsight


Web site: http://www.pluralsight.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234