TGC Trading brengt oplossing voor verbod op sigaretten met smaak

Na groot succes in het buitenland introduceert de Tilburgse groothandel TGC Trading Frizc Flavor Cards nu eindelijk in Nederland. Frizc Flavor cards zijn speciale, 100% natuurlijke aromakaartjes waarmee een smaak en aroma kan worden gegeven aan shag, sigaretten en volumetabak. Daarnaast werkt het natuurlijk ook bij voedingswaren, zoals bijvoorbeeld theekruiden of ontbijtgranen, of kan met de aromakaartjes de kledingkast of sporttas worden voorzien van een frisse of fruitige geur.

Vanwege de nieuwe regels voor tabak- en rookwaren is het vanaf 20 mei 2017 in elke EU-staat verboden om sigaretten en shag te verkopen die andere smaken bevatten dan tabak, zoals vanille, aardbei en menthol click.

Rutger Cranssen, directeur bij TGC Trading: "Frizc Flavor Cards zijn mondiaal een revolutionaire manier om sigaretten, shag en busjes tabak te voorzien van smaak en aroma. Consumenten willen toch sigaretten met smaak blijven roken, ook al wordt de productie hiervan door de overheid verboden. Neem bijvoorbeeld de grote groep vrouwen die click sigaretten (sigaretten met een menthol balletje dat open geklikt wordt) rookt. Zij zijn echt niet blij met het verdwijnen van de click sigaret, de Frizc Flavor Cards zijn dan de oplossing. "

De smaakkaartjes worden op dit moment al wereldwijd verkocht en zijn vanaf nu ook verkrijgbaar in Nederland. "We verwachten dat Frizc Flavor Cards erg goed aan zullen slaan bij de consument, dit is namelijk ook in andere landen het geval. We zien dat met name de mentholsmaken zijn erg populair zijn, maar ook de fruitsmaken zijn in trek. ", aldus Rutger Cranssen van TGC Trading.

Geplaatst in:

TGC Trading

plaats:
Tilburg

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234