Twee flessen minder Michter's Celebration Sour Mash 2016 dan aangegeven in persbericht van 15 november 2016

LOUISVILLE, Kentucky, 17 november 2016 /PRNewswire/ -- Wij hebben geconstateerd dat er in het persbericht van gisteren over de release van Michter's Celebration Sour Mash 2016 een typefout staat met betrekking tot het aantal geproduceerde flessen. Volgens het persbericht van gisteren zijn er 258 flessen geproduceerd, maar dat zijn er eigenlijk 256. Hieronder vindt u het bijgewerkte persbericht.

Photo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20161116/440236 [http://photos.prnewswire.com/prnh/20161116/440236]

Photo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20161116/440237 [http://photos.prnewswire.com/prnh/20161116/440237]

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20131119/NY19516LOGO-c [http://photos.prnewswire.com/prnh/20131119/NY19516LOGO-c]

In december brengt Michterʹs Distillery voor het eerst sinds drie jaar zijn Celebration Sour Mash Whiskey weer op de markt. Het is de laatste Celebration release geblend door Willie Pratt voor zijn pensionering als Michter's Meester Distilleerder en aanstelling tot Michter's Emeritus Meester Distilleerder.

Voor het maken van deze Celebration Whiskey 2016, selecteerde dhr. Pratt zijn grootste favorieten uit de voorraden Kentucky Straight Bourbon en Kentucky Straight Rye van Michter's complete inventaris en blendde delen daarvan samen. De zes vaten die warden gekozen voor het blenden van de Celebration release 2016 variëren van ruim tien jaar tot bijna 33 jaar oud. De 2016 release is gebotteld bij een proofgehalte van 116.8 (58,4% alcohol-volumegehalte).

"Wij zijn als team bij Michter's erg trots op iedere fles whiskey die we aanbieden. Toen wij Michter's Celebration Sour Mash in 2013 voor het eerst op de markt brachten, was het ons doel om te laten zien dat een uitzonderlijke Amerikaanse whiskey kan concurreren met dranken van de allerhoogste kwaliteit die waar ook ter wereld gemaakt worden. Dit jaar heeft Willie precies dat opnieuw bereikt. Met zijn meesterlijke vatenselectie en blending is Willieʹs som der delen zelfs groter dan elk van die bijzondere delen op zichzelf staand," aldus Joseph J. Magliocco, president bij Michter's.

Pamela Heilmann, Willie's opvolgster als Michter's Meester Distilleerder, gaf als commentaar: "Blending is een kunstvorm, en ik ben heel blij dat ik de mogelijkheid had om te werken met een virtuoos als Willie. Deze Celebration release 2016 is een buitengewone whiskey."

De Michter's Celebration Sour Mash release 2016 zal bestaan uit in totaal 258 flessen en wordt aangeboden in de VS en op geselecteerde exportmarkten. De detailhandelsprijs in de VS ligt rond de $5.000 per fles.

Kijk voor meer informatie op www.michters.com [http://www.michters.com/].

Contact: Joseph J. Magliocco 502-774-2300 x580 jmagliocco@michters.com [mailto:jmagliocco@michters.com]



Photo: https://photos.prnewswire.com/prnh/20161116/440236https://photos.prnewswire.com/prnh/20161116/440237http://photos.prnewswire.com/prnh/20131119/NY19516LOGO-c


Michter's Distillery


Web site: http://www.michters.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen