RTL Nederland Kiest SiteSpect voor Digitale Optimalisatie

BREUKELEN, Nederland, 17 november 2016 /PRNewswire/ -- SiteSpect Inc. [http://www.sitespect.com/] maakt vandaag bekend dat het een samenwerking aangaat met RTL Nederland door digitale optimalisatiediensten aan te bieden voor nog sterkere digitale groei van het mediabedrijf. RTL Nederland, een dochter van RTL Group, is gevestigd in Hilversum en eigenaar van de vrij toegankelijke TV-stations RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8 en RTL Z. Dankzij digitale activiteiten als het terugkijkplatform RTLXL, het digitale weerplatform Buienradar, SVOD platform Videoland, het grootste Multi Channel Network in entertainment en de nieuwsplatforms RTL Z en RTL Nieuws, is RTL uitgegroeid tot één van de grootste partijen op de Nederlandse digitale markt.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160422/358928LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20160422/358928LOGO]

Met behulp van SiteSpect's gepatenteerde technologie zal RTL Single Page Application (SPA) tests kunnen uitvoeren, met als doel het verhogen van online engagement, registraties en online omzet en daarnaast het verbeteren van gebruikerservaring en functionaliteit. Door de samenwerking zal RTL tevens toegang krijgen tot gebruikerstraining, onbeperkt testen voor alle domeinen op een platform alsmede SiteSpect's flexibele implementatie-opties: cloud, on-premise, AWS of enige combinatie hiervan.

"SiteSpect heeft al ruim tien jaar mogen werken met de meest vooraanstaande digitale bedrijven ter wereld, en onze technologie heeft een grote bijdrage geleverd aan de winstgevendheid en omzetgroei van klanten op allerlei verticale markten," aldus Eric Hansen, Oprichter en CEO van SiteSpect, Inc. "Wij vinden het een eer dat RTL Nederland ons heeft gekozen om hun digitale groei te helpen versterken. SiteSpect's geavanceerde testmethoden en capaciteit in het testen met Single Page Applications zullen deze marktleider naar een volgend niveau van digitale groei brengen."

Voor meer informatie over hoe SiteSpect digitale wereldleiders als Coolblue, ING en AholdDelhaize helpt met het verhogen van hun omzet, het verlagen van de kosten en het verminderen van risico's alsmede het vergroten van de klantloyaliteit, ga naar www.sitespect.com [http://www.sitespect.com/] of bel +31 20 8202082.

Over SiteSpect

SiteSpect is toonaangevend in de ontwikkeling van testing, targeting en personalisatie- software waarmee de meest succesvolle digitale bedrijven ter wereld in staat zijn hun omzet te vergroten, klant-engagement te verdiepen en hun concurrentiepositie te verbeteren. Alleen met de SiteSpect digitale optimalisatie oplossing is het mogelijk voor klanten om de complete gebruikerservaring te testen, van de front-end "look and feel" tot de back-end functionaliteit, en om vanaf een centraal punt deze tests te beheren over verschillende kanalen, productlijnen en bedrijfsonderdelen. SiteSpect's gepatenteerde technologie en professionele diensten worden gebruikt door de belangrijkste digitale bedrijven waaronder ook Walmart, Target, Eddie Bauer, Urban Outfitters, Wayfair, Trulia en Overstock.com alsmede toonaangevende financiële dienstverleners en mediaconcerns. Meer informatie is te vinden op www.sitespect.com of via tel. +1 617-859-1900.

Over RTL NederlandRTL Nederland is een all-round media & entertainment bedrijf en landelijk marktleider in televisie met vijf vrij toegankelijke zenders (RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8 en RTL Z) en drie digitale kanalen (RTL Lounge, RTL Crime, RTL Telekids). RTL's snelgroeiende digitale activiteiten zijn onder meer de terugkijkservice RTL XL, SVOD platform Videoland, een Multi Channel Network, het weerplatform Buienradar, nieuwsplatforms RTL Z en RTL Nieuws, alsmede een breed pakket aan apps en andere digitale projecten. Het bedrijf kan zich verder beroemen op een platform voor live evenementen en een ventures divisie. Met de toppositie die RTL inneemt op de Nederlandse televisiemarkt, als onafhankelijke nieuwsorganisatie en in haar toenemende rol op het gebied van digitale media biedt RTL Nederland overal en altijd informatie en entertainment, en is het één van de meest toonaangevende en onderscheidende mediabedrijven van Nederland. RTL Nederland is een dochter van RTL Group en deels in handen van Bertelsmann, een internationale organisatie.Photo: https://photos.prnewswire.com/prnh/20160422/358928LOGO


SiteSpect


CONTACT: Kate Bachman, InkHouse voor SiteSpect, 678-977-7962,SiteSpect@inkhouse.com


Web site: http://www.sitespect.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234