ExaGrid, een Toonaangevende Leverancier van Schijfgebaseerde Back-upopslagsystemen, kondigt Samenwerking aan met Pure Storage rond Innovatieve Referentie Architectuur met Veeam

In Antwoord op de Vraag naar een Combinatie van de Beste Producten voor een Integrale Dataopslagoplossing

WESTBOROUGH, Massachusetts, 16 november 2016 /PRNewswire/ -- ExaGrid [http://www.exagrid.com/]®, een toonaangevende leverancier van schijfgebaseerde back-upopslag [http://www.exagrid.com/exagrid-products/product-architecture/] met data deduplicatie [http://www.exagrid.com/exagrid-products/data-deduplication/], heeft vandaag een samenwerking aangekondigd met Pure Storage®, de onafhankelijke marktleider wat betreft de verkoop van solid-state array, om end-to-end dataopslagoplossingen te leveren. Gezien de hoge vraag van klanten en partners, hebben Pure en ExaGrid in samenwerking met Veeam® [https://www.veeam.com/] een Referentie Architectuur op de markt gebracht die de naam "Advanced Pure Storage FlashData Protection Using Veeam Backup & Replication(TM) and ExaGrid Backup Storage" draagt en die hier [http://www.exagrid.com/wp-content/uploads/ExaGrid-Pure-Storage-Veeam-Reference-Architecture.pdf] beschikbaar is.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20151117/288171LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20151117/288171LOGO]

Deze samenwerking zorgt voor dataopslagoplossingen die een integrale oplossing bieden voor de dataopslagbehoeften van een organisatie. Terwijl Pure Storage all-flash primaire opslag biedt, zijn de target-side back-upopslagsystemen van ExaGrid het meest geschikt voor organisaties met back-upopslagbehoeften op langere termijn, typisch vier weken of langer. Organisaties die met zowel ExaGrid als Pure Storage werken, hebben baat bij de prijs-kwaliteitverhouding van deze volgende generatie producten in vergelijking met gevestigde merkoplossingen die vroegere generaties van dataopslagproducten bieden.

"ExaGrid ontvangt een record aantal verzoeken van wederverkopers die verwijzen naar een toenemende vraag naar de volgende generatie uitstekende opslagoplossingen," zei Bill Andrews, Algemeen Directeur van ExaGrid. "Dit heeft te maken met de combinatie van Pure Storage voor primaire opslag en ExaGrid voor back-upopslag, vooral in combinatie met Veeam voor een gevirtualiseerde back-up. Ons antwoord is de uitvoering van een ongeëvenaard aantal eindgebruikersevenementen met inclusie van deze volgende generatieopslagbedrijven."

"Succesvolle partnerschappen worden gekenmerkt door een mix van sterke punten en complementaire producten om waarde te bieden die verder gaat dan alleen maar de kost en snelheid," zei Andy Vandeveld, Vicevoorzitter van Wereldwijde Strategische Allianties bij Veeam. "Producten van hoog kaliber zoals Pure Storage en ExaGrid versterken de resultaten die Veeam aan haar 'Always-On'-klanten biedt. De IT-teams van vandaag hebben nog steeds een tekort aan personeel en een krap budget, vandaar de onmeetbare waarde van het introduceren van end-to-end oplossingen die een einde maken aan de traditionele problemen die inherent zijn aan de opslag en back-up. Onze klanten zijn gegevensbewakers en de verwachting is dat de gegevens altijd beschikbaar zijn, d.w.z. niet soms, niet alleen maar een paar gegevens en niet over twee dagen, maar 24/7/365. Alleen de beste oplossingen kunnen die beschikbaarheid garanderen met uitmuntendheid, consistentie en betrouwbaarheid. Dat is wat er wordt verwacht van IT en dat is de unieke eigenschap waar dit partnerschap voor zorgt."

Er is een klantenvalidatie gebeurd van meerdere segmenten, waaronder de gezondheidszorgsector. Het Williamson Medical Center in Tennessee heeft de drie producten samen gebruikt; Sam Marsh, Hoofd van het Ingenieursteam, zegt dat de geïntegreerde oplossing geen problemen oplevert. "In onze gevirtualiseerde omgeving is het heel belangrijk om de gegevens op te slaan, back-ups te hebben en om de gegevens makkelijk en efficiënt te kunnen recupereren. Dankzij de combinatie van Pure Storage All Flash, Veeam Backup & Replication en de schijfgebaseerde back-up van ExaGrid met deduplicatie hebben wij toegang tot de beste end-to-end prestaties. De missiekritische applicaties vereisen een sterk geoptimaliseerde opslag. En de snelheid en prestatie met Pure Storage zijn ongelofelijk. ExaGrid zorgt niet alleen maar voor het kortste back-upvenster, maar tegelijkertijd voor het snelste - en meest betrouwbare - gegevensherstel. Zowel Pure als ExaGrid hebben een scale-out architectuur, dus ik kan uitbreidingen aanmaken zonder onderbreking in het hele systeem. Veeam verbindt de twee en is sterk geïntegreerd met ExaGrid voor een maximale back-upsnelheid en data deduplicatie. De drie producten kunnen makkelijk worden geïnstalleerd en beheerd en hun capaciteit en gebruikerservaring zijn geweldig."

"Er is een enorme vraag onder onze zakelijke klanten naar de combinatie van Veeam en ExaGrid om de kritische werklast van hun activiteiten met all-flash opslag te beschermen. De oplossing is vooral geschikt voor klanten in zwaar gereguleerde sectoren die een retentie op lange termijn vereisen," zei Matt Kixmoeller, Vicevoorzitter van Producten in Pure Storage. "Pure Storage heeft middelen toegewezen voor engineering, marketing, verkoop en ondersteuning om deze oplossing op de markt te brengen. We kijken uit naar de samenwerking met Veeam en ExaGrid om een ervaring van wereldklasse aan de klanten te bieden in dit belangrijke marktsegment."

Deze uitmuntende oplossing is bekroond met verschillende onderscheidingen en erkenningen. Gartner positioneerde ExaGrid als de enige "Visionair" in het recentste nummer van "Magic Quadrant for Deduplication Backup Target Appliances" [http://pages.exagrid.com/Gartner-MQ-2015.html](1), Veeam werd dan weer een Leider genoemd in 2016 "Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Software" [https://go.veeam.com/2016-gartner-magic-quadrant.html](2) en Pure Storage een leider in "Magic Quadrant for Solid-State Arrays" in de laatste drie jaar [http://get.purestorage.com/gartner-mq2016?utm_campaign=2016gartnermq_nam&utm_source=3q_search&utm_medium=cpc&utm_campaign=&utm_term=&utm_device=c&network=g&utm_source=google&utm_medium=ppcsearch&pmt=e&utm_group=&gclid=CjwKEAiAgavBBRCA7ZbggrLSkUcSJACWDexAWqY6AVFRio2SslkN0H0WPChqMRJmC5yqKmvc3KbcQhoCaLfw_wcB](3). Computer Technology Review noemde ExaGrid het "Meest Waardevolle Product" en ExaGrid kreeg de "Rendement op Investering"-onderscheiding van Network Computing. ExaGrid en Veeam werden onlangs geëerd door Storage magazine/Searchstorage.com als "Producten van het Jaar" in de categorieën "Back-up Hardware" en "Back-up & DR Software en Diensten", respectievelijk. Veeam heeft meer dan 100 onderscheidingen op haar naam staan. Kort geleden erkende Ovum het bedrijf als "De Leider " in haar 2016 ODM-rapport.

ExaGrid levert tweede generatie back-upopslag met aanpasbare data deduplicatie, een unieke landingszone, en een gedifferentieerde scale-out opslagarchitectuur. Dat is in tegenstelling tot de eerste-generatiesystemen die de deduplicatie inline verrichten en die een scale-up architectuur hebben met een efficiënte opslag van de gededupliceerde gegevens maar een trager rendement in back-ups, gegevensherstel en VM-boots. Met de aanpak van ExaGrid zijn de back-ups sneller omdat de deduplicatie plaatsvindt nadat de back-ups op de schijf zijn gezet. ExaGrid bewaart de recentste niet-gededupliceerde back-ups in een landingszone voor een snel herstel en VM-boots en bewaart de gededupliceerde retentiegegevens op langere termijn in haar opslagplaats. Dankzij de scale-out architectuur van ExaGrid, die voor bijkomende capaciteit zorgt, blijft het back-upvenster een vaste lengte hebben, zelfs bij een toename van de gegevens.

Bijkomend materiaal over deze oplossing:-- Datasheet: Next Generation Primary Storage and Backup
[http://www.exagrid.com/wp-content/uploads/ExaGrid-Pure-Storage-Veeam-Da
ta-Sheet.pdf]
-- Referentie Architectuur: Advanced Pure Storage FlashData Protection
Using Veeam Backup and Replication and ExaGrid Backup Storage
[http://www.exagrid.com/wp-content/uploads/ExaGrid-Pure-Storage-Veeam-Re
ference-Architecture.pdf]

Over ExaGrid
Vele organisaties komen naar ons omdat wij het enige bedrijf zijn dat de deduplicatie heeft geïmplementeerd op een manier die een oplossing biedt voor alle uitdagingen rond back-upopslag. De unieke landingszone van ExaGrid en haar scale-out architectuur zorgen voor de snelste back-up -- en vandaar het kortste vaste back-upvenster, het snelste lokale herstel, de snelste offsite-kopieën op band en instant VM-herstel terwijl de lengte van het back-upvenster constant blijft, dit alles met een lagere aanloopkost en een lagere kost na verloop van tijd. Lees meer over hoe u zonder stress voor back-ups zorgt op www.exagrid.com [http://www.exagrid.com/] of neem contact op met ons via LinkedIn [https://www.linkedin.com/company/exagrid-systems]. Lees hoe klanten van ExaGrid [http://www.exagrid.com/Customers/Customer-Case-Studies/] hun back-ups definitief hebben opgelost.

Vrijwaring: Gartner doet geen aanbevelingen betreffende leveranciers, producten of diensten in haar onderzoekspublicaties en geeft geen advies aan technologiegebruikers wat betreft de selectie van leveranciers met de hoogste rating of andere kenmerken. De onderzoekspublicaties van Gartner geven de opinie weer van de onderzoekers van Gartner en dienen niet te worden beschouwd als zijnde constateringen van feiten. Gartner wijst alle impliciete of expliciete garanties af wat betreft dit onderzoek, inclusief garanties betreffende de verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

(1) Gartner "Magic Quadrant for Deduplication Backup Target Appliances" door Pushan Rinnen, Dave Russell en Robert Rhame, 25 september 2015.

(2) Gartner "Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Software" door Dave Russell, Pushan Rinnen en Robert Rhame, 8 juni 2016.

(3 )Gartner "Magic Quadrant for Solid-State Arrays" door Valdis Filks, Joseph Unsworth, Arun Chandrasekaran, 22 augustus 2016. ID: G00281142. Het Gartner-document is op verzoek verkrijgbaar bij Pure Storage.

ExaGrid is een geregistreerd handelsmerk van ExaGrid Systems, Inc. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Contacten met de Media:
Christine Murphy
ExaGrid
cmurphy@exagrid.com [mailto:cmurphy@exagrid.com]
508-898-2872 x248

Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20151117/288171LOGO


ExaGrid


Web site: http://www.exagrid.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234