McKay Brothers zet het mes in latentie tussen Tokio en Singapore

Provider van microgolven breidt uit naar Azië met laagste bekende latentie.TOKYO, 16 november 2016 /PRNewswire/ -- McKay Brothers International (MBI) is nu live met haar eerste Aziatische route en biedt daarmee persoonlijke bandbreedte met de laagst mogelijke latentie tussen Tokio en Singapore. Via de verbinding tussen de datacentra @Tokyo (CC2) en SGX gaan data binnen 63 milliseconden heen én terug. MBI zal ook Aziatische marktgegevens aanbieden op haar Quincy Extreme Data (QED)-service en maakt daarbij gebruik van haar hybride microgolf en glasvezelnetwerk.

"We zijn zeer enthousiast om handelaren en risicomanagers in Azië een gelijk speelveld te kunnen bieden voor de beste latentie tussen Tokio en Singapore," aldus managing director van MBI Francois Tyc. "We zullen op korte termijn gaan uitbreiden met andere routes in Azië."

Vertegenwoordigers van McKay Brothers zullen aanwezig zijn op de FIA Asia Derivatives-conferentie die van 6 tot en met 8 december wordt gehouden in Singapore. Via contact@mckay-brothers.com [mailto:contact@mckay-brothers.com] kunnen er vergaderverzoeken worden gedaan.

McKay Brothers lanceerde haar eerste Amerikaanse microgolfnetwerk in 2012 en leverde daarmee de laagste bekende latentie tussen Chicago en New Jersey. In 2014 opende MBI de eerste Europese route tussen Londen en Frankfurt, ook met de laagste latentie. De QED-service gebruikt beide netwerken voor de distributie van Amerikaanse en Europese marktgegevens. Kenmerkend voor de dienstverlening van het bedrijf is dat iedere abonnee de beste latentie krijgt aangeboden.

"Het streven naar een gelijke latentie voor alle abonnees is een kernprincipe van McKay," aldus Tyc. "Wij geloven dat markten sterker en eerlijker zijn als de beste latentie beschikbaar is voor alle deelnemers. "

McKay Brothers' persoonlijke bandbreedte-service levert persoonlijke bandbreedte tussen Illinois en New Jersey en tussen het VK en het Europese vasteland. Daarnaast biedt het bedrijf millimetergolven-diensten tussen belangrijke datacentra in Illinois, New Jersey en de regio Londen. De QED-service distribueert geselecteerde marktgegevens van elf beurzen in de VS en Europa, en er zijn er meer in ontwikkeling. Het bedrijf heeft achttien PoPʹs en deze zijn gevestigd in de belangrijkste handelshubs in de VS, het VK, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Japan en Singapore.

Over McKay Brothers International, SA

McKay Brothers International, SA is een gerenommeerde provider van persoonlijke draadloze bandbreedte en microgolf-marktgegevens met een zeer lage latentie. De Quincy Extreme Data-service is een geïntegreerde en genormaliseerde feed van geselecteerde mondiale financiële marktgegevens en wordt aangeboden in beursgerelateerde colocatiecentra over de hele wereld. Diensten van MBI in Japan worden aangeboden door haar dochteronderneming Josada Telecommunications.

McKay Brothers International


CONTACT: MBI Media Relations: contact@mckay-brothers.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234