ANP koppelt bedrijven en organisaties aan 13.000 journalisten

Bedrijven en organisaties kunnen voortaan in een klap gekoppeld worden aan 13.000 journalisten in de Benelux. ANP Pers Support (APS) maakt dit mogelijk via NieuwsManager. Deze hoogwaardige, nieuwe database brengt een organisatie of bedrijf eenvoudig in nauw contact met gespecialiseerde journalisten.

Sales director Kick Hoyng van ANP Pers Support: ,,Bedrijven en organisaties gaan steeds meer zelf informatie verspreiden. NieuwsManager maakt een einde aan het schieten met hagel, maar stuurt goed gemikte boodschappen uit aan professionals in de media. Zender en ontvanger worden zo maximaal geholpen. Zo koppelen we kwaliteit aan klantgerichtheid," aldus Hoyng.

Guido van Nispen, CEO van ANP wijst op het belang van Nieuwsmanager: ,,Het ANP is al toonaangevend als nieuwsleverancier in tekst, foto, radio en video. Diezelfde topkwaliteit willen we nu ook bereiken in de gerichte verspreiding van nieuwswaardige persberichten voor zakelijke opdrachtgevers. NieuwsManager past precies bij deze ambitie."

ANP Pers Support Benelux BV (APS), is de joint venture tussen het Algemeen Nederlands Persbureau ANP (ANP) en Cision/PR Newswire. APS verzorgt de distributie van persberichten in binnen- en buitenland, levert op maat uitgevoerde monitoring- en analysediensten en biedt pr-professionals de tools om hun pr-vaardigheden te verbeteren. 

Meer informatie: www.perssupport.nl

Geplaatst in:

Voor meer informatie:
Het ANP
Henny Engberts, telefoon +31 70 4141103 (direct)
Mobiel: +31 622411086
henny.engberts@anp.nl

ANP Pers Support

plaats:
Rijswijk
website:
https://www.perssupport.nl/

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234