Flevosap Winteravond: gratis toegangskaarten Winter Efteling

FLEVOSAP VIERT WINTERAVOND-SMAAK MET GRATIS TOEGANGSKAARTEN WINTER EFTELING

Vanaf 21 november ligt Flevosap Winteravond weer in de schappen bij Albert Heijn. Winteravond neemt dan de plaats in van de zonnige variant Flevosap Zomerdag. Om deze smakelijke seizoenswisseling te vieren, verloot Flevosap op 30 november via Facebook vier luxe tickets voor de Winter Efteling.

Een hartverwarmende combinatie van puur appelsap met een beetje vlierbessensap en glühweinspecerijen. Deze succesvolle rode seizoensvariant werd afgelopen winter exclusief bij Albert Heijn geïntroduceerd. En is dankzij het grote succes vanaf deze maand weer terug. Logisch, want iedereen is gek op sap waar je de smaak ziet zitten.

Winter Efteling-actie
Via de Facebook-pagina verloot Flevosap vier luxe tickets voor de Winter Efteling ter waarde van ruim Euro 260,-. Hierin is inbegrepen koffie of thee met appelgebak, lunch én diner, 25 procent korting op een souvenir, gratis parkeren, en bovendien een half uur eerder toegang. De Winter Efteling is geopend tot en met 31 januari 2017, maar de tickets mogen worden ingewisseld tot en met 5 maart 2017. Zie Flevosap op Facebook voor de details.

Nieuw: ook warm een traktatie
Flevosap Winteravond is koud heerlijk om te drinken maar warm, net als Glühwein, nóg lekkerder. Met je handen om de warme mok, of bijvoorbeeld om extra verrukkelijke stoofpeertjes in te maken. En omdat er geen alcohol in zit, kunnen grote en kleine mensen gezellig samen genieten. Winteravond laat zich gemakkelijk verwarmen in pan of magnetron, maar mag niet koken.

Over Flevosap
Flevosap is een premiummerk binnen het segment vruchtensappen. Aan het fruitsap wordt niets toegevoegd, zodat alleen de pure appel en ander fruit op ambachtelijke wijze worden gebotteld en gedronken. Het assortiment omvat onder meer de varianten appel, appel-kers, appel-peer en de seizoensvarianten Winteravond en Zomerdag. Hiervan is er ook een aantal varianten in 200 ml flesjes voor de horeca beschikbaar.

Geplaatst in:

Het bijgevoegde beeldmateriaal is vrij van rechten. Voor meer informatie of beelden in hoge resolutie kunt u contact opnemen met Alex Poortinga, salesmanager, 0321 - 33 17 42 of verkoop@flevosap.nl. Wij stellen het op prijs als u een pdf van uw gedrukte bericht of link van uw digitale bericht mailt.

Flevosap bv

plaats:
Biddinghuizen

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234