trivago geeft inschrijvingsverklaring uit voor voorgestelde initiële beursgang

DUSSELDORF, Duitsland, 14 november 2016 /PRNewswire/ -- trivago, een wereldwijd zoekplatform voor hotels, kondigde vandaag aan dat het een inschrijvingsverklaring heeft uitgegeven door middel van formulier F-1* bij de Securities and Exchange Commission (SEC), aangaande een voorgestelde initiële beursgang van American depositary shares (ADSs) die Klasse A-aandelen vertegenwoordigen van haar dochteronderneming travel B.V. (het Bedrijf). Een deel van de ADS-aandelen zal worden uitgegeven en verkocht door het Bedrijf en een deel zal worden verkocht door specifieke aandeelhouders van het Bedrijf. Het aantal aan te bieden aandelen en de prijs voor de voorgestelde beursgang zijn nog niet vastgesteld. Het Bedrijf is voornemens de ADS-aandelen op The NASDAQ Global Select Market uit te brengen, onder het symbool "TRVG".

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20161110/437948LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20161110/437948LOGO]

J.P. Morgan Securities LLC, Goldman, Sachs & Co. en Morgan Stanley & Co. LLC fungeren als hoofdbankiers in gesyndiceerde kredieten. Allen & Company LLC, BofA Merrill Lynch, Citigroup Global Markets, Inc. en Deutsche Bank Securities Inc. fungeren als bookrunners en Cowen and Company, LLC en Guggenheim Securities, LLC fungeren als co-managers.

De voorgestelde beursgang zal alleen via een prospectus worden aangegaan. Zodra deze beschikbaar zijn zullen exemplaren van de voorlopige prospectus aangaande deze aandelen te verkrijgen zijn bij J.P. Morgan Securities LLC, c/o Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, NY 11717, t.a.v.: Prospectus Department, of telefonisch via 866-803-9204; Goldman, Sachs & Co., t.a.v.: Prospectus Department, 200 West Street, New York, NY 10282, telefonisch: 1-866-471-2526, of per e-mail via prospectus-ny@ny.email.gs.com [mailto:prospectus-ny@ny.email.gs.com]; of Morgan Stanley & Co. LLC, t.a.v.: Prospectus Department, 180 Varick Street, 2nd Floor, New York, NY 10014.

Een inschrijvingsverklaring aangaande deze aandelen is ingediend bij de SEC, maar is nog niet van kracht. Deze aandelen kunnen niet verkocht worden en enig aanbod tot de aanschaf van deze aandelen mag niet worden geaccepteerd voordat de inschrijvingsverklaring van kracht wordt. Dit persbericht is geen aanbod tot verkoop of aankoop, en zal er geen verkoop plaatsvinden van deze aandelen in een staat of jurisdictie waar een dergelijk aanbod of verkoop onwettig zou zijn indien deze voorafgaat aan registratie of kwalificatie onder de aandelenwetgeving van een dergelijk staat of jurisdictie.

*Ondergebracht bij de SEC onder de naam travel B.V., een Nederlandse BV, opgericht om te dienen als holdingmaatschappij voor trivago. In verband met en voorafgaand aan de afronding van een voorgestelde beursgang, zou travel B.V. haar bedrijfsvorm en naam wijzigen, van travel B.V. naar trivago N.V.

Over trivago

trivago is opgericht in 2005 en heeft haar hoofdkantoor in Düsseldorf, Duitsland. Het is een wereldwijd zoekplatform voor hotels, dat bedoeld is om de wijze waarop reizigers naar hotels zoeken en deze vergelijken te vernieuwen. trivago heeft als missie om de "eerste en een onafhankelijke informatiebron te zijn voor reizigers om het ideale hotel te vinden voor de beste prijs." Sinds 30 september 2016 geeft het zoekplatform voor hotels van trivago toegang tot ongeveer 1,3 miljoen hotels in meer dan 190 landen. Het platform van trivago is wereldwijd toegankelijk via 55 gelokaliseerde websites en apps in 33 talen.

Corporate Communications Contactpersoon:

trivago

Sydney Burdick corporate.communication@trivago.com [mailto:corporate.communication@trivago.com]

EU-DOCS\16523235.10Photo: https://photos.prnewswire.com/prnh/20161110/437948LOGO


trivago

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234