Aegon rondt inkoop aandelen af

DEN HAAG, Nederland, November 11, 2016 /PRNewswire/ --Aegon heeft het op 3 oktober 2016 aangekondigde aandelen inkoopprogramma afgerond. De inkoop gaat het verwateringseffect tegen van het in aandelen uitbetaalde interim-dividend 2016. De ingekochte aandelen worden aangehouden en worden ingezet voor toekomstig dividend in aandelen.  
In de periode van 3 oktober 2016 tot en met 11 november 2016 zijn 30.765.224 gewone aandelen ingekocht voor een gemiddelde prijs van EUR 3,84 per aandeel.
Meer informatie over het inkoopprogramma is te lezen op http://www.aegon.com/sharebuyback. 
Voor het officiële Engelstalige persbericht verwijzen wij naar de corporate website [http://www.aegon.com/news ].
Over Aegon 
Aegon's geschiedenis gaat ruim 170 jaar terug - tot de eerste helft van de negentiende eeuw. Inmiddels is Aegon uitgegroeid tot een internationale onderneming met activiteiten in meer dan 20 landen in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. Als aanbieder van levensverzekeringen, pensioenen en vermogensbeheer behoort het bedrijf nu tot de toonaangevende financiële dienstverleners ter wereld. Aegon heeft een duidelijke doelstelling om mensen te helpen financiële zekerheid te bereiken in alle fasen van hun leven. Meer informatie: aegon.com/about [http://www.aegon.com/about ].    

 
Contacten 
Dedia relations 
Debora de Laaf 
+31 (0) 70 344 8730 
gcc@aegon.com 

Investor relations 
Willem van den Berg 
+31 (0) 70 344 8405 
ir@aegon.com 


  PRN NLDAegon N.V.

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234