The Dungeon Academy: bangmakerij is ook een vak

Acteurs zijn voor The Amsterdam Dungeon onmisbaar. Bezoekers worden onder andere door de beul, de heksenjager en de rechter door de Amsterdamse attractie aan het Rokin meegesleurd naar de donkere kerkers van Amsterdam. Omdat acteertalent zo belangrijk is voor de attractie, heeft The Amsterdam Dungeon 'The Dungeon Academy' opgericht.

The Dungeon Academy is een gloednieuwe, korte opleiding waarbij ambitieuze en talentvolle acteurs in de dop in korte tijd klaargestoomd worden voor het acteervak. Gedurende 12 weken krijgen leerlingen van topdocenten les in verschillende disciplines. Na het succesvol afronden van deze opleiding is de afgestudeerde verzekerd van een felbegeerde plek in het acteursteam van The Amsterdam Dungeon en gaat hij/zij direct in de praktijk brengen wat hij/zij heeft geleerd. In een tweetalig script (Engels en Nederlands) speelt de acteur shows in donkere ruimten, te midden van een publiek.

De eerste lichting die geselecteerd wordt voor de Dungeon Academy mag geheel kosteloos deelnemen. Er zijn 15 plekken beschikbaar. De auditie begint op maandag 14 november 2016. De opleiding begint op 7 januari 2017.

Geplaatst in:

The Amsterdam Dungeon

plaats:
Amsterdam
website:
http://www.thedungeons.com

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234