Kolibrie Telefoontherapie breidt managementteam uit met Henk Maasson

Kolibrie Telefoontherapie, Nederlands eerste aanbieder van Psychische Hulp georganiseerd rond de Telefoon, breidt haar managementteam uit met Henk Maasson, medeoprichter van Mentaal Beter.

Kolibrie Telefoontherapie, een jonge aanbieder van Geestelijke Gezondheidszorg, startte haar activiteiten enkele jaren geleden met de bedoeling deze vorm van zorg toegankelijker te maken voor de cliënt, door de meer traditionele "face to face" therapie te combineren met Telefoontherapie en met de laatste ontwikkelingen op het gebied van interactieve applicaties via internet (eHealth).

De resultaten zijn zeer goed zegt Tineke Zondervan, oprichtster van Kolibrie. "Deze drie elementen van onze behandelmethode versterken elkaar waardoor in relatief minder tijd betere behandelresultaten worden behaald tegen een lagere kostprijs. Als bijkomend voordeel geldt dat door de efficiënte wijze van behandelen er geen wachtlijsten zijn".

Henk Maasson is een ervaren zorgondernemer en GZ-psycholoog. Hij is medeoprichter van het bedrijf Mentaal Beter, dat hij in korte tijd heeft weten uit te bouwen naar ruim zestig filialen, deels eigen vestigingen en deels via een franchiseformule. Mentaal Beter is uitgegroeid tot één van de grotere GGZ aanbieders in Nederland. Nadat hij enkele jaren geleden het bedrijf heeft verkocht is Maasson zich volledig gaan toeleggen op nieuwe wegen en mogelijkheden binnen de Geestelijke Gezondheidszorg. Hij wordt beschouwd als pionier in Nederland op het gebied van ontwikkeling en introductie van eHealth oplossingen. Hij treedt op als adviseur eHealth bij tal van grote GGZ instellingen in Nederland.

Kolibrie Telefoontherapie is volgens Henk Maasson een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van doelmatige GGZ waarbij met respect voor de traditionele psychotherapie op een unieke manier moderne en meer mobiele communicatie methodes en technieken worden geïntegreerd. "Ik ben trots deze belangrijke en positieve ontwikkeling binnen de GGZ mede gestalte te mogen geven".

Henk Maasson zal zich primair bezighouden met het verder uitwerken van de propositie, de implementatie van de groeistrategie en finetuning van de operationele organisatie.

www.telefoontherapie.nl

Geplaatst in:

Kolibrie Telefoontherapie
Maurits Mulder
06 14 68 98 93
maurits.mulder@telefoontherapie.nl
www.telefoontherapie.nl

Kolibrie Telefoontherapie

plaats:
Rotterdam
website:
http://www.telefoontherapie.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234