Mindtree breidt uit in Europa met een nieuw Salesforce Center-of-Excellence in Duitsland

MÜNCHEN, November 9, 2016 /PRNewswire/ --

Nieuw kantoor wordt geleid door de bedrijfseenheid Magnet 360, een platinum partner van Salesforce  

Mindtree [http://www.mindtree.com ], een toonaangevende dienstverlener op het gebied van technologie en digitale transformatie, kondigde vandaag de opening aan van een Salesforce Center-of-Excellence in Muenchen, Duitsland. Deze faciliteit wordt beheerd door Magnet 360 [http://www.magnet360.com ], een platinum partner van Salesforce en een volle dochteronderneming van Mindtree.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203 )Mindtree en Magnet 360 hebben een speciaal team van Salesforce-consultants bij het Center-of-Excellence in Muenchen. Dit team voorziet klanten in Europa van een end-to-end Salesforce expertise voor advies, ontwikkeling, levering en ondersteuning. De nieuwe locatie gaat zich bezighouden met het volledige aanbod van het Salesforce Customer Success Platform, waaronder Sales Cloud, Service Cloud, Community Cloud, Marketing Cloud en andere zaken.

Magnet 360 is een platinum partner van Salesforce en richt zich alleen op Salesforce-implementaties. De uitbreiding van Magnet 360 heeft dan ook een direct verband met het groeiende momentum voor Salesforce in Europa.

"Onze expansie in Europa is van cruciaal belang voor ons. Zo kunnen we voldoen aan de wensen van onze internationale klanten en hun bedrijfsvoering transformeren met het Salesforce-platform," aldus Matt Meents, CEO en mede-oprichter van Magnet 360. "In Muenchen beschikken we nu over leidinggevende en uitvoerende teams voor sales en levering. Ook hebben we voor de komende twaalf maanden een agressief groeiplan en gaan we veel medewerkers werven."

"Een aanzienlijk deel van onze Europese klanten onderneemt op dit moment Salesforce-initiatieven of is actief aan het onderzoeken hoe ze in de toekomst kunnen profiteren van deze technologie," aldus Guita Blake, directeur Europa voor Mindtree. "Ons nieuwe centrum in Muenchen (met Magnet 360 aan het roer) is ideaal gepositioneerd om onze klanten te ondersteunen om maximaal te profiteren van het Salesforce-platform en hen te helpen om hun bedrijfsvoering om te vormen."

"Terwijl Salesforce momentum opbouwt in Europa, is het belangrijk dat onze vaste partners ons volgen," vertelt Don Lynch, SVP Worldwide Strategic Alliances, Salesforce. "We kijken ernaar uit om het Salesforce Center-of-Excellence van Magnet 360 en Mindtree te ondersteunen wanneer deze zijn deuren opent in Muenchen en met ons gaat samenwerken aan verder commercieel succes in Europa."

Wilt u meer weten over Salesforce-capaciteiten bij Mindtree? Klik dan hier [http://www.mindtree.com/services/enterprise-application-services/salesforce ]

Salesforce en Customer Success Platform zijn een aantal van de handelsmerken van salesforce.com, Inc.

Over Magnet 360  

Magnet 360 [http://www.magnet360.com ] is een onderdeel van Mindtree en is al sinds 2004 een Salesforce-partner. Het bedrijf kreeg in 2015 de platinum status. We helpen toekomstgerichte bedrijven om hun belangrijkste doelgroepen te betrekken. We helpen hen met het stimuleren van groei, behoud van klanten en efficiency, waarmee waardevolle zakelijke resultaten veiliggesteld worden. Door optimaal gebruik te maken van het Salesforce-platform en een iteratief levermodel helpen we bedrijven om slimmer te werken en snel waarde te leveren aan hun organisaties. We hebben onze innovatieve cross-cloud-oplossingen al aan diverse klanten in verschillende bedrijfstakken geleverd. Onze expertise ligt vooral in de financiele dienstverlening, gezondheidszorg, CPG, detailhandel, productie en media. Ga naar http://www.magnet360.com  voor meer informatie.

Over Mindtree 

Mindtree [http://www.mindtree.com ] [NSE:MINDTREE] levert digitale transformatie- en IT-diensten, van ideeenvorming tot uitvoering, waarmee Global 2000-klanten hun concurrenten kunnen overtreffen.  MindTree, dat van meet af aan een digitaal bedrijf is geweest, hanteert een flexibele en cooperatieve benadering met betrekking tot het maken van aangepaste oplossingen voor de digitale waardeketen. Tegelijkertijd helpt onze uitgebreide expertise op het gebied van infrastructuur en applicatiebeheer uw IT te optimaliseren tot een strategisch middel. Of u uw bedrijf nu moet differentieren, uw bedrijfsfuncties wilt vernieuwen of de omzetgroei wilt versnellen, wij kunnen u helpen. Ga naar http://www.mindtree.com voor meer informatie.


 
India 
Debi Senapati  
Mindtree  
+91-99805-56784  
Debi.senapati@mindtree.com   
Verenigde Staten 
Andrea Dunbeck  
Matter Communications  
978-518-4555  
adunbeck@matternow.com   
Europa  
Imogen Nation 
Hotwire 
+44-20-7608-4675 
imogen.nation@hotwirepr.com  Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203
Mindtree

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234