Tribal Internet Group genomineerd voor 4 Dutch Search Awards

's-HERTOGENBOSCH, 08-11-2016 - De nominaties voor de Dutch Search Awards zijn bekend gemaakt. Tribal Internet Group is genomineerd in maar liefst vier categorieën. Zo maakt het bedrijf kans op een award voor Beste lokale campagne, Beste gebruik van PR in search campagne, Beste PPC campagne en Beste consultant van het jaar. Tijdens de award show op 24 november in B. Amsterdam wordt bekend gemaakt of Tribal Internet Group deze felbegeerde prijzen mee naar huis mag nemen.

Miljoenenbereik voor SmartStudentDeals door slimme inzet PR

Tribal heeft voor SmartStudentDeals een PR campagne opgezet om de naamsbekendheid, het linkprofiel en het bezoek naar de website te vergroten. Op basis van onderzoek onder 1000 Nederlanders zijn diverse persberichten en blogartikelen geschreven en verspreid om de search campagne te versterken. De publicaties zijn uiteindelijk verschenen op populaire media waaronder Radio 538, Hart van Nederland en Libelle en hebben meer dan 2,8 miljoen Nederlanders bereikt. Resultaten waardoor we genomineerd zijn in de categorie Beste gebruik van PR in search campagne.

Vertaalslag landelijke naar lokale strategie ANWB Rijopleidingen

Voor de categorie Beste lokale campagne is onze lokale online strategie voor ANWB Rijopleidingen genomineerd. Binnen deze case staat de vertaalslag van landelijke naar lokale focus centraal om de traffic en conversies te verhogen. Door een slimme integratie van relevante lokale zoektermen in combinatie met AdWords en display marketing campagnes zijn de organische rankings van lokale pagina's gestegen en SEA resultaten sterk verbeterd.

Kostenefficiëntere Shopping campagnes voor vidaXL

In de categorie Beste PPC campagne is vidaXL genomineerd. Door de inzet van ADchieve op internationaal niveau heeft deze retailer meer inzicht gekregen in de kosten en het rendement van adverteren op productniveau in 30 landen. Waardevolle inzichten waardoor campagnes eenvoudiger en kostenefficiënter te beheren zijn.

Tot slot zijn we extra trots op de nominatie van SEA-specialist Martijn van de Bemd als beste consultant van het jaar. Zijn scherpe analytische en innovatieve inzichten en inzet als verbindende factor tussen Tribal, ADchieve en Google maken de nominatie meer dan terecht.

Over Tribal Internet Group

Tribal Internet Group uit 's Hertogenbosch - opgericht in 1999 - bestaat uit de labels Tribal Internet Marketing en ADchieve. Als Google Premier Partner bedienen we bedrijven met een online marketing service in de breedste zin van het woord. Van lokale tot internationale marketing en van online advertising tot content marketing, onze specialisten verrassen met slimme performance marketing ideeën. Kijk voor meer informatie op www.tribal.nl.

Tribal Internet Group

plaats:
's-HERTOGENBOSCH

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234